Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Nå er kjæresten mer populær enn Marius

Den flotte modellen har gått forbi kjæresten i antall følgere på Instagram.

MYE OPPMERKSOMHET: Etter at det ble kjent at Marius Borg Høiby har fått nye kjæreste, har modellen Juliane Snekkestad fått flere tusen ekstra følgere på sosiale medier. Foto: NTB scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Etter at det ble kjent at Marius Borg Høiby har fått nye kjæreste, har modellen Juliane Snekkestad fått flere tusen ekstra følgere på sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste ukene har den norske modellen Juliane Snekkestad (22) vært på «alles» lepper, etter at Se og Hør kunne avsløre at hun er den nye kjæresten til Marius Borg Høiby (21).

I kjølvannet av avsløringen gikk kongehuset hardt ut mot Se og Hør i en pressemelding, og i et VG-intervju raste «modellmamma» Eivor Øvrebø mot at Se og Hør omtalte Snekkestad som Playboy-modell.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forsvarte oppslaget med at saken har offentlig interesse - blant annet fordi Borg Høiby er en del av Norges mest offentlige familie. I etterkant har hoffet for øvrig innrømmet overfor Dagbladet å ha dekket utgifter for kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn.

Saken fortsetter nedenfor.

Flere tusen flere følgere

Oppstyret rundt det unge paret har dessuten nådd internasjonale medier, og blant annet britiske Daily Mail, amerikanske Hola!, tyske Bild, svenske Hänt i Veckan og Italias ledende seriøse avis, Corriere della Sera, har nå omtalt Juliane Snekkestad.

Etter at forholdet mellom modellen og Marius Borg Høiby ble kjent, har Juliane Snekkestad dessuten blitt mer populær enn kjæresten på Instagram.

Etter Se og Hørs avsløring og pressemeldingen fra Slottet, har nemlig Snekkestads følgerskare på Instagram økt med flere tusen, fra cirka 43 000 til 51 200 - i skrivende stund.

Dermed har hun altså også passert Mette-Marits eldstesønn, som i skrivende stund har «bare» 50 800 følgere på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

FLERE FØLGERE: Mandag ettermiddag var Juliane Snekkestad oppe i omtrent 51 200 følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
FLERE FØLGERE: Mandag ettermiddag var Juliane Snekkestad oppe i omtrent 51 200 følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
FÆRRE ENN KJÆRESTEN: Mandag ettermiddag kunne Marius Borg Høiby skilte med omtrent 50 800 Instagram-følgere, noen få hundre færre enn Juliane Snekkestad. Foto: Skjermdump fra Instagram
FÆRRE ENN KJÆRESTEN: Mandag ettermiddag kunne Marius Borg Høiby skilte med omtrent 50 800 Instagram-følgere, noen få hundre færre enn Juliane Snekkestad. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Fjernet modellbilder

Etter at forholdet mellom Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad ble offentlig kjent, har saken altså fått mye oppmerksomhet i media - av flere årsaker.

Som nevnt har både kongehuset og modellmamma Eivor Øvrebø, som driver Team Models og har Snekkestad i sin stall, reagert på Se og Hørs omtale av 22-åringen som «Playboy-modell».

For en uke siden ble det kjent at modellbildene av Snekkestad, som ikke har stått fysisk på trykk i Playboy, var blitt fjernet fra nettsidene til det amerikanske herrebladet.

- At bildene nå i ettertid er fjernet, endrer ikke at det var korrekt å kalle henne «Playboy-modell», uttalte sjefredaktør Ulf André Andersen til VG i etterkant.

Slettet Skaugum-bilder

Før Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad ble kjærester, var de kun nære venner i lang tid.

Paret flyttet sammen i London like før jul. Dermed har hun også tilbrakt en del tid på Skaugum, kronprinsfamiliens hjem i Asker.

Fra den fasjonable eiendommen la modellen ut flere bilder, som avslørte at det var nettopp på Skaugum hun befant seg. Selv om hun unnlot å tagge stedet «Skaugum», er det liten tvil om hvor hun har vært.

De karakteristiske, gullbelagte mønstrene på dørene, krystallkronen i taket - og de kongelige portrettene i gullrammene - gjenkjennes nemlig også på bildene Marius la ut da han solgte unna sine private eiendeler på Finn.no i 2016.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

Bildene lå på Snekkestads åpne Instagram-konto, der hun i starten av april ble fulgt av over 47 000 følgere. Etter at Se og Hør omtalte saken i påsken, ble bildene imidlertid fjernet.

Det var under USA-oppholdet i fjor at det første og hittil eneste offentlige bildet av Marius og Juliane sammen ble tatt.

På selveste kvinnedagen 8. mars i fjor, la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits flotte sønn sammen med modellen.

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

LES OGSÅ: Viste seg for første gang etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer