PLIKTER: Det kongelige hoff i Sverige vil ikke uttale seg om hvorvidt Madeleine kommer til å ta over Victoria og Daniels offisielle plikter når de to blir foreldre til neste år. Foto: Stella Pictures
PLIKTER: Det kongelige hoff i Sverige vil ikke uttale seg om hvorvidt Madeleine kommer til å ta over Victoria og Daniels offisielle plikter når de to blir foreldre til neste år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er hun tilbake i Sverige igjen

...men prinsesse Madeleine drar tilbake til New York så fort julen er over.

Publisert
SEHER.NO: 2011 har ikke vært et lett år for prinsesse Madeleine (29). Etter at det i fjor ble slutt med juristen Jonas Bergström (32), som var utro med den norske håndballspilleren Tora uppstrøm Berg (22), har hun søkt tilflukt i storbymeteropolen New York. Her har hun jobbet i organisasjonen World Childhood Foundation.

Nå har den vakre prinsessen ankommet den svenske hovedstaden, for å feire både jul og sin mors 68-årsdag som er lillejulaften. Men så fort høytiden er over, og de offisielle pliktene er gjennomført, reiser hun «hjem» igjen til New York og millionærkjæresten Chris O'Neill (36) .

- Hun fortsetter sitt arbeid med Childhood i New York, og det er ingenting nytt med det. Hvor lenge hun har tenkt til å gjøre det, kan jeg derimot ikke tidsfeste, sier Bertil Ternert, informasjonssjef ved det kongelig svenske hoff, til Svensk Damtidning.

Prinsesse Madeleine har måttet tåle mye kritikk, blant annet av kong Carl Gustafs (65) eks-elskerinne, for å nyte for godt av den svenske befolkningens skattepenger under oppholdet i «The Big Apple», og mange svensker undrer seg nå om hun i det hele tatt betaler noe av egen lomme.

- Det er mer privat enn hva mange tror. Men utover dette kommenterer vi aldri detaljer i kongelighetenes økonomi, sier Ternert videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tjener seg søkkrik på slavedrift 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer