Nå er hun på bedringens vei

Sveriges dronning Silvia ser mye piggere ut på veldedighetsmiddag i Florida.

FINT FØLGE: Dronning Silvia så rimelig frisk og rask ut som vertinne for gallagjestene på «World Childhood Foundation»-veldedighetsmiddagen i Florida i helgen. Dronningen strålte i en fargesterk silkekjole.  Foto: Stella  Pictures
FINT FØLGE: Dronning Silvia så rimelig frisk og rask ut som vertinne for gallagjestene på «World Childhood Foundation»-veldedighetsmiddagen i Florida i helgen. Dronningen strålte i en fargesterk silkekjole. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dronning Silvia av Sverige (67) er nå på bedringens vei etter å ha vært rammet av en svært kraftig influensa, melder Svensk Damtidning.

Det var for et par uker siden at dronningen ble akutt syk under en privat reise i Frankrike sammen med kong Carl Gustaf (64). Dronningen var da såpass dårlig at hun måtte fraktes hjem til Sverige i bil, og hun har vært nødt til å avlyse flere offisielle oppdrag etter at hun ble syk. Den svenske kongen har uttrykt bekymring over hennes helsetilstand, og ulike medier har spekulert i hva som har rammet dronningen.

Nå har hun imidlertid frisknet til igjen etter sykdommen, og under en veldedighetsmiddag i Florida i helgen virket hun opplagt og i godt humør.  Dronning Silvia befinner seg i USA for å besøke yngstedatteren prinsesse Madeleine (28) og delta på offisielle oppdrag sammen med henne.

- Jeg føler meg mye bedre nå, bedyret dronningen ifølge Svensk Damtidning.

På gallamiddagen, arrangert for dronningens egen «World Childhood Foundation», var hun iført en stilig ceriserosa kjole og matchende tilbehør. Ved hennes side var prinsesse Madeleine, som sikkert var svært lettet over morens tilfriskning.

Ifølge Svensk Damtidning valgte dronningen å avlyse andre arrangementer da hun ble syk for å være sikker på å få deltatt på denne veldedighetsmiddagen. At prinsesse Madeleine steppet inn for henne på fredagens prosjektbesøk ved «Kristi House» og «Children's Harbor» i Florida, skyldtes også at dronningen ønsket å samle krefter til representasjonen av sin egen stiftelse.
 
Det var flere celebre svenske gjester til stede ved gallamiddagen, deriblant Tiger Woods' ekskone Elin Nordegren (31). Den amerikanske artisten Josh Groban stod for underholndingen, mens gjestene nøt en deilkat treretters middag bestående av en salat, filet mignon og sitronterte.

Etter oppholdet i Florida reiser dronning Silvia videre til New York, der hun skal motta sin «Health and Human Rights»-pris. Hun skal også tilbringe noen ekstra dager i metropolen etter prisutdelingen for å få tid til å være mer sammen med prinsesse Madeleine.

- Jeg er veldig glad, det er fantastisk at man har tenkt på meg, har dronningen uttalt om  utmerkelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Det norske kongehuset er desidert dyrest  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer