PLANENE ENDRET SEG: Prinsesse Madeleine skulle egentlig bli i USA til 30. mai. Men i går landet hun trygt  hjemme i fødelandet. Foto: SCANPIX
PLANENE ENDRET SEG: Prinsesse Madeleine skulle egentlig bli i USA til 30. mai. Men i går landet hun trygt hjemme i fødelandet. Foto: SCANPIXVis mer

Nå er hun hjemme i Sverige igjen

Prinsessen kom tilbake to uker før det som opprinnelig var planlagt.

SEHER.NO:  Prinsesse Madeleine (27) er nå tilbake i Sverige. Hun landet på flyplassen Arlanda tirsdags morgen. Hva hun skal gjøre i Sverige er enda uklart, melder Svenskdam.se.

Etter noen uker i USA, var det i går på tide å komme tilbake til fødelandet for prinsessen. Det har tidligere blitt uttalt at Madeleine skulle bli i Amerika til 30. mai, men nå har planene tydeligvis endret seg.

Når Jonas Bergströms utroskap ble offentlig, ble det rett og slett for mye for Madeleine.

- Det var ikke slik at hun flyktet til USA, uten at det var planlagt. Men den ekstreme utsattheten gjør at man trenger å samle krefter, sier hoffets informasjonssjef Nina Eldh til Aftonbladet.

følge svenske Aftonbladet har Madeleine det dårlig etter bruddet ble offentliggjort, og avlyser på kort varsel en rekke oppdrag i USA. Blant annet innstilte hun en planlagt opptreden i Seattle forrige uke.

Prinsessen har hatt intensive uker i New York, med blant annet arbeidet for «Childhood Foundation». Hun har også passet på å ta seg tid til å nyte livet, etter separasjonen fra Bergström. Livet som singel prinsesse i New York, har også fått oppmerksomhet fra det amerikanske pressen, blant annet i New York Post.

Så nå er hun altså singel igjen, prinsesse Madeleine. Spørsmålet alle stiller seg er hva hun kommer til å gjøre nå? Blir det kanskje en ny reise over Atlanteren til USA, landet hun virker til å elske? Eller skal hun ta i gang med nye prosjekter hjemme i Sverige? Spørsmålene er mange, og spekulasjonene er om mulig enda flere, skriver Svenskdam.se.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft