- Nå er hun frisk og trygg

Kronprinsessen har kjempet mot dårlig selvfølelse, anoreksi og høye krav...

KAMPEN FOR KJÆRLIGHETEN: Kronprinsesse Victoria har måttet kjempe for mye, blant annet kjærligheten. Men nå er alle kampene overvunnet, og kronprinsessen stråler. Bildet er tatt i forkant av gårsdagens gallamiddag for paret. Foto: Stella Pictures
KAMPEN FOR KJÆRLIGHETEN: Kronprinsesse Victoria har måttet kjempe for mye, blant annet kjærligheten. Men nå er alle kampene overvunnet, og kronprinsessen stråler. Bildet er tatt i forkant av gårsdagens gallamiddag for paret. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Kronprinsesse Victoria har måttet kjempe for å komme dit hun er i dag. Hun har tidligere kjempet mot dårlig selvfølelse, anoreksi, og høye krav. Hun har også kjempet for sin kommende ektemann Daniel Westling. Men nå er hun endelig frisk og trygg.

I dag blir hun hyllet av hele Sverige når hun gifter seg med Daniel Westling. Hele 250 000 tilskuere hyller nå kronprinsessen utenfor kirken, hvor hun senere i dag skal gifte seg. Victoria med alle sine problemer er blitt superprinsessen av Sverige, skriver Dagbladet.

Kronprinsessen har vært åpen om sine problemer i oppveksten og har flere ganger snakket om sine spiseforstyrrelser. I den svenske dokumentarserien «Bernadotte» fortalte hun at det har vært perioder i hennes liv da hun ikke hadde det så bra.

- Nå har jeg fått en bedre balanse i livet og funnet meg selv. I  begynnelsen, da jeg var yngre, føltes alt for stort til at jeg klarte å finne roen. Men i dag kan jeg håndtere det på en annen måte. Det har vell med alder, modenhet og innsikt å gjøre. Og at man ikke nødvendigvis trenger å kunne alt hele tiden, sier Victoria.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor tar de Sverige med storm