Prinsesse Sofia:

Nå er hun blitt tenåring

Prinsesse Sofia av Spania fyller 13 år onsdag 29. april.

TENÅRING: I dag fyller datteren til spanske kong Felipe og dronning Letizia, Sofia, hele 13 år. Noen stor feiring vil det imidlertid trolig ikke bli. Foto: NTB Scanpix
TENÅRING: I dag fyller datteren til spanske kong Felipe og dronning Letizia, Sofia, hele 13 år. Noen stor feiring vil det imidlertid trolig ikke bli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At det er mange av Europas kongelige som har bursdag i disse dager er ingen hemmelighet. Bare i løpet av april måned har royale fans gratulert blant andre dronning Elizabeth (94) og dronning Margrethe (80) av Danmark med dagen, men også prinser og prinsesser som Alexander (2) av Sverige, Isabella (13) av Danmark og Louis (2) av Storbritannia.

Også to av Märtha Louise (48) og Ari Behns døtre, Leah Isadora (15) og Maud Angelica, har rukket å bli ett år eldre denne måneden, der sistnevnte blir 17 år i dag.

17-åringen er imidlertid ikke den eneste som fyller år akkurat på denne dagen. Onsdag denne uken er også dagen der prinsesse Sofia av Spania trer inn i tenårene.

Corona-preget

Prinsesse Sofia er, i likhet med sine foreldre, svært populær i hjemlandet. Hadde vi levd under normale omstendigheter ville 13-åringen trolig blitt hyllet med en storslått feiring sammen med storfamilien.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, forteller imidlertid at coronaviruset har satt en stopper for det, men at hun likevel vil bli feiret av nærmeste familie.

- I Spania har jo coronarestriksjonene vært enda strengere enn her, og det blir nok derfor først og fremst bursdag med storesøster Leonor og foreldrene, forteller Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer