Leah Isadora Behn:

Nå er hun blitt tenåring

Leah Isadora Behn fyller 13 år.

TENÅRING: I dag fyller datteren til Märtha Louise og Ari Behn, Leah Isadora Behn, 13 år. Foto: NTB Scanpix.
TENÅRING: I dag fyller datteren til Märtha Louise og Ari Behn, Leah Isadora Behn, 13 år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Barna i kongefamilien begynner å bli eldre. I dag får Märtha Louise (46) og Ari Behn (45) nok en tenåringsjente i familien.

Den 8. april 2005 kom nemlig parets mellomste datter, Leah Isadora, til verden på familiens landsted Bloksbjerg utenfor Fredrikstad. I dag, søndag 8. april, fyller hun hele 13 år gammel.

«Vanlig» feiring

Kongehuset har ikke røpet hvordan feiringen av Leah Isadora vil foregå, men ifølge TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland vil den nok bli feiret som bursdager flest i kongefamilien.

- Med stort familiebesøk i Lommedalen med både tanter, onkler og søskenbarn på plass - i tillegg til foreldre og besteforeldre, sier Totland til Se og Hør.

Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng tror også 13-åringen har en fest i vente.

- Det blir nok tradisjonen tro full feiring med både faddere og kongelige. Enten hjemme hos Märtha eller hjemme hos Ari, sier han.

Lik sin mor

Leah Isadora går, som sine to søstre Maud Angelica (14) og Emma Tallulah (9), på Steinerskolen i Oslo. På fritiden bruker hun mye tid i stallen, og på hesteryggen som sin mor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer