Nå er hun blitt ni år!

Prinsesse Ingrid Alexandra har bursdag i dag

PÅ JOBB: Ingrid Alexandra debuterte på fylkestur i Møre og Romsdal i fjor vår.  Foto: NTB scanpix
PÅ JOBB: Ingrid Alexandra debuterte på fylkestur i Møre og Romsdal i fjor vår. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:   Mandag 21.januar heises flaggene til topps over hele vårt langstrakte land for prinsesse Ingrid Alexandra. Det er nemlig ni år siden prinsessen kom til verden , og dermed ble den første jenta som er født med arverett til tronen i Norge.

Tradisjonen tro ble hun nok feiret med gaver og bursdagssang fra den nærmeste familie i dag tidlig.

Vanligvis kommer familie og venner i hopetall til Skaugum når noen i familien har bursdag, men det vites ikke hvordan dette blir i dag i og med at mamma og pappa reiser til Davos enten i kveld eller i morgen. Kanskje gjorde de unna feiringen i helgen? 

Blir oppdratt til å bli dronning
Selv om Ingrid Alexandra får en oppdragelse så tett opp mot andre barn som mulig, er det ikke til å komme utenom at hun en dag skal bli Norges dronning. Hun er fullstendig klar over sin rolle, og er med foreldrene sine på små oppdrag oftere og oftere. I året som har gått har hun både debutert på fylkestur i Møre og Romsdal og med TV-intervju på NRK.

Prinsessen er en utadvendt og trygg jente, som sjarmerte folket i senk på NRKs Julemorgen sending på Julaften. Også i dag på selve bursdagen, får hun oppmerksomhet fra hele Norges befolkning. På kronprinsparets facebookside er det lagt ut en rekke bilder av den søte jenta, og gratulasjonene strømmer på fra fjern og nær.


Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer