Grevinne Alexandra:

Nå er hennes hemmelige kjæreste avslørt

Vil holde den nye kjæresten skjult for offentligheten.

<strong>HEMMELIG KJÆRESTE:</strong> Grevinne Alexandra møtte sin nye flamme i januar i fjor, og de to skal ha forelsket seg raskt. Foto: Krestine Havemann/ NTB Scanpix
HEMMELIG KJÆRESTE: Grevinne Alexandra møtte sin nye flamme i januar i fjor, og de to skal ha forelsket seg raskt. Foto: Krestine Havemann/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grevinne Alexandra (54) har virkelig vært i vinden det siste året med ny bok, foredragsturné og debut som artist.

Nylig kunne Se og Hør melde at den danske skjønnheten smiler mer enn på mange år, og årsaken skal være at hun er forelsket igjen.

Da romansen ble kjent, omtalte danske Se og Hør grevinnens nye flamme kun som «Tony». Nå er imidlertid flere detaljer blitt avslørt om ham av ukebladet.

Driver drone-firma

Det fulle navnet til grevinnens nye drømmeprins er Tony Lindkold, og han kan skilte med litt av en CV. Han er tidligere agent ved politiets etteretningstjeneste (PET), samt medlem av antiterrorkorpset.

I dag lever han derimot et litt roligere liv, der han er sjef for videodrone-firmaet Airflix.

Ifølge danske Se og Hør møttes de to da Alexandra flyttet inn i en ny villa i januar i fjor, der Tony var prosjektleder for grevinnens store flytteprosjekt. Samarbeidet ble fort til varme følelser, men selv om de nå skal ha vært sammen i omtrent et år, holder grevinnen fortsatt sin nye flamme skjult.

Selv i hennes innerste krets, er det fortsatt mange som ikke har blitt introdusert for ham.

<strong>FÅ BILDER:</strong> Tony Lindkold holder seg svært privat, og det finnes få bilder av grevinne Alexandras nye flamme. Foto: Faksimile Airflix.dk
FÅ BILDER: Tony Lindkold holder seg svært privat, og det finnes få bilder av grevinne Alexandras nye flamme. Foto: Faksimile Airflix.dk Vis mer

Venn med realitystjerner

Derimot skal sønnene hennes, prins Nikolai (19) og prins Felix (16), ha blitt introdusert for Tony, og grevinnens sønner og hennes nye kjæreste skal ofte ha vært sammen på private arrangementer.

Tony selv vil heller ikke kommentere forholdet, og da danske Se og Hør ringte den tidligere agenten svarte han:

- Jeg har ingen kommentar. Jeg vil slett ikke uttale meg om noens privatliv.

Før Lindkold etablerte seg som dronefotograf, hadde han blant annet sitt eget firma innen webdesign. Han er også eier av byggefirmaet A-PLUS BYG Aps., ifølge det danske ukebladet. Lindkold er eneste medarbeider i firmaet.

Alexandra er glad i ham, men med to offentlige brudd bak seg, vil hun angivelig at forholdet skal være helt stabilt før hun viser fram sin nye kjærlighet. Grevinnen ble skilt fra prins Joachim (49) i 2005.

To år senere giftet hun seg med Martin Jørgensen (40), men de to skilte lag i 2015, og ekteskapet endte i en offentlig skittentøyvask.

Store deler av Tonys omgangskrets skal bestå av tidligere og nåværende danske realitystjerner og jetsettere, ifølge danske Se og Hør.

Alexandras nye flamme skal også visstnok være en svært aktiv mann, og har tidligere gjennomført det 4,2 mils lange København Maraton på tre timer og 36 minutter. I den perioden løp han for politiets idrettsforening.

Sjokkerende skilsmisse

Den tidligere prinsessen gikk gjennom en svært offentlig skilsmisse fra prins Joachim (49) i 2005, noe som sendte sjokkbølger gjennom store deler av Danmark.

Det hadde da gått 160 år siden det danske kongehuset sist stod overfor et ekteskapsbrudd. Den kongelige skandalen ble spesielt tydelig ved at dronningen innledet kunngjøringen med en beklagelse.

Ved skilsmissen skiftet Alexandra tittel fra prinsesse til grevinne, og har i senere tid sagt fra seg apanasjen på tre millioner kroner. Imidlertid har hun ikke ønsket å gi fra seg sine kongelige diamanter når apanasjen forsvinner om et par år.

<strong>LYKKELIG SKILSMISSE:</strong> Prinsen og den tidligere prinsessen skal visstnok ha hatt en rolig skilsmisse, og er gode venner i dag. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG SKILSMISSE: Prinsen og den tidligere prinsessen skal visstnok ha hatt en rolig skilsmisse, og er gode venner i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et større intervju med Alt.dk lettet 54-åringen i fjor på sløret om ekteskapet som raknet og om forholdet til prins Joachim i dag.

- En lykkelig skilsmisse er langt bedre enn et dårlig ekteskap. Når jeg ikke kunne få et lykkelig ekteskap, fikk jeg det som er nest best, og det er en lykkelig skilsmisse, sa grevinnen til Alt.

Alexandra har sagt at det tidligere ekteparet nå har et vennskapelig forhold. Ikke fordi de må, men fordi det har falt seg naturlig. Sammen har de barna prins Nikolai (19) og prins Felix (16).

- Joachim og jeg er virkelig, virkelig gode venner. Vi støtter hverandre, og vi samarbeider godt om våre to vidunderlige barn. (...) Men vi er ikke gode venner fordi vi MÅ være det for barnas skyld. Det er bare blitt sånn. Jeg tror ikke at man kan si til hverandre at man må være venner, fordi man har to barn sammen. Så enkelt er det ikke.

LES OGSÅ: Avslører dronningens hemmelige gave

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer