Nå er gifteringen tilbake!

Dronning Silvias finger var ikke så skadet likevel...

RING-COMEBACK: Da dronning Silvia torsdag innviet et nytt senter for senter for neuropsykiatri och utviklingsneurologi i Gøteborg hadde hun igjen gifteringen på fingeren. Foto: ALL OVER PRESS
RING-COMEBACK: Da dronning Silvia torsdag innviet et nytt senter for senter for neuropsykiatri och utviklingsneurologi i Gøteborg hadde hun igjen gifteringen på fingeren. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
SEHER.NO: Sveriges dronning Silvia vakte oppsikt da hun onsdag dukket opp i byen Nykvärn ved kong Carl Gustafs side - uten giftering på fingeren.

Det ble av den svenske hoffeksperten Daniel Nyhlén sett på som en stille protest fra dronning Silvia mot skandaleoppslagene som den siste tiden har vært rundt svenskekongen.

Kongen har vært i hardt vær etter at hans nære venn Anders Lettström skal ha tatt kontakt med en tidligere straffedømt nattklubbeier for å kjøpe bilder av Carl Gustaf som ser på to kvinner ha sex.

- Dronning Silvia er sjefen innad i kongefamilien og for henne er respekt veldig viktig. Ved å vise seg sammen med kong Carl Gustaf viser hun at hun støtter ham, men ved å ta av ringen sier hun at hun ikke synes noe om det som har stått i mediene, sier Nyhlén.

Det svenske hoffet hevder dronning Silvia lot være å ta på seg gifteringen onsdag, ford hun hadde klemt fingeren.

Men da hun torsdag åpnet et senter for neuropsykiatri och utviklingsneurologi i Gøteborg, var gifteringen på plass igjen.

Hverken dronning Silvia eller hoffet ville imidlertid kommentere hvorfor ringen nå er på plass igjen.

Marianne Bronbeck ved det svenske hoffet avviser imidlertid overfor Aftonbladet at de førte pressen bak lyset onsdag.

- Hun hadde klemt fingeren og svulmet opp på venstre hånden. Den andre ringen som hun byttet til, fikk plass fordi den var større, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vil vise Carl Gustaf-bildene til Madeleine