Nå er festen i gang

Brudeparet kom hånd i hånd til kveldens fest.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prins Carl Philip og Sofias dag nærmer seg med stormskritt.

Fredag kveld holdes «ungdomsfesten» på Skeppsholmen. Festen, som skal foregå under jorden i en bunker, er privat, og bare de nærmeste vennene og tilreisende kongelige er invitert.

Stockholm viser seg fra sin beste side og alle gjestene samles i på en båt i strålende solskinn.

- Sofia og Carl Philip kom hånd i hånd, tydelig nervøse i forkant av helgens festligheter, sier Se og Hørs kongereporter Caroline Vagle som er på plass i Stockholm.

Her kommer paret til stor jubel:

Den vordende prinsessen ankom i en håndbrodert kreasjon fra den libanesisk designeren Zuhair Murad som blant annet kler opp Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez og Taylor Swift.

- Den lyse blå kjolen var prydet med både lekre perler og krystaller formet som vanndråper. Det var en uventet farge, men veldig kledelig til hennes mørke utslåtte hår. Blondeoverdelen er imidlertid typisk henne - og slepet må man kunne si er en blivende prinsesse verdig. Sofia dristet seg dessuten til å ha bar rygg, noe vi på forhånd trodde hun ville droppe på grunn av tatoveringen, sier Vagle.

Gjestene fraktes i chartrede båter fra Strandvegen til festlokalet, hvor en bedre middag venter gjestene.

- Det føles suverent, sa Sofia til den oppmøtte pressen.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE OG SPENTE: Her ankommer det vordende brudeparet og et stor pressekorps står og venter på dem.
LYKKELIGE OG SPENTE: Her ankommer det vordende brudeparet og et stor pressekorps står og venter på dem. Vis mer

INVITERER: Carl Philip og Sofia skal rocke med Mette-Marit, Haakon, Märtha og Ari på den private festen fredag kveld. Foto: TT NYHETSBYRÅN
INVITERER: Carl Philip og Sofia skal rocke med Mette-Marit, Haakon, Märtha og Ari på den private festen fredag kveld. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Tekno-stjerne på plass

Den svenske verdensstjernen Avicii er leid inn for å spille utover natten. Carl Philip og Sofia har valgt å holde festen lukket for media. Dermed kan de kongelige slå ut håret uten å måtte tenke på fasaden.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR PARTY: Avicii spiller for Mette-Marit og de andre kongelige gjestene på den private ungdomsfesten. Foto: Invision
KLAR FOR PARTY: Avicii spiller for Mette-Marit og de andre kongelige gjestene på den private ungdomsfesten. Foto: Invision Vis mer

Teknostjernen Avicii ble egenhendig booket av prins Carl Philip. De to møtte hverandre på partyøya Ibiza.

– Han er så jævla skjønn, det er en jævlig bra fyr, faktisk. Veldig ydmyk. Han bare lurte på om jeg kunne spille, og så viste det seg at det lot seg gjøre. Da var det bare å kjøre på, forteller Avicii til NRJ.

Carl Philip gjør dermed som kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine - holder privat fest i forkant av bryllupet. Victoria og Daniel holdt sin på Drottningholm Slott to dager før bryllupet, mens Madeleine og Chris leide Grand Hotel i Stockholm. Det var her Celina Midelfart ankom med den høye splitten, som ble slått stort opp i norsk og utenlandsk presse.

LES OGSÅ: Kongeparet dro på house-konsert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer