Nå er den royale bryllupsdatoen kjent

Prins Felix av Luxembourg gifter seg, men bryllupsseremoniene blir ikke avholdt i lilleputstaten.

FAMILIE: Hele storfamilien og en rekke royale medlemmer fra nært og fjernt tar del i bryllupet mellom prins Felix og hans tyske kjæreste Claire Lademacher når de to gifter seg i henholdsvis Tyskland og Frankrike til høsten. Foto: Stella Pictures
FAMILIE: Hele storfamilien og en rekke royale medlemmer fra nært og fjernt tar del i bryllupet mellom prins Felix og hans tyske kjæreste Claire Lademacher når de to gifter seg i henholdsvis Tyskland og Frankrike til høsten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember i fjor ble det kjent at prins Felix (28) og hans tyske kjæreste Claire Lademacher (27) hadde forlovet seg - og mandag denne uken ble bryllupsdatoen offentliggjort.

For prinsen av Luxembourg og hans tilkommende hustru gir hverandre sine «ja» i en kirkelig seremoni til høsten. Nærmere bestemt lørdag 21. september, melder hoffet på sin nettside.

Dermed kan folket i lilleputstaten juble over at bryllupsklokkene på nytt kommer til å ringe - nesten nøyaktig ett år etter kronprins Guillaume (31) og Stephanie de Lannoy (29) giftet seg i oktober 2012.

Men ifølge tradisjonen skal bryllupsseremonien foregå i brudens hjemland, noe som betyr at bryllupet dermed blir avholdt i Tyskland. Unntaket fra regelen var riktignok kronprinsbryllupet i fjor, som ble avholdt i Luxembourg nettopp fordi Guillaume er kronprins.

Men før paret går opp altergangen i september, blir de to formelt gift i en borgelig seremoni i Königstein im Taunus i Tyskland 17. september. Ifølge hoffets sider blir kirkebryllupet avholdt i Sainte Marie-Madeleine de Saint-Maximin-la-Sainte-Baume Basilica i Frankrike.

Paret møtte hverandre under studietiden. Prins Felix er nummer to i arverekken til tronen i Luxembourg.

LES OGSÅ: Hertuginne Alba nede for telling
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer