GÅR MOT BRYLLUP: For noen uker siden viste prins Harry og Cressida seg for første gang sammen i offentligheten. Torsdag denne uken tar de det et skritt lenger - da skal hun være med på en offisiell middag. Foto: All Over Press
GÅR MOT BRYLLUP: For noen uker siden viste prins Harry og Cressida seg for første gang sammen i offentligheten. Torsdag denne uken tar de det et skritt lenger - da skal hun være med på en offisiell middag. Foto: All Over PressVis mer

Nå er de offisielle

Prins Harry tar forholdet til Cressida enda ett steg videre.

SEOGHØR.NO: "Nå er det offisielt", skriver den engelske avisen Daily Mail - og britene er skjønt enige om at en forlovelse mellom prins Harry og hans kjæreste Cressida Bonas nærmer seg med stormskritt.

Dronning Elizabeth har nemlig gitt barnebarnet tillatelse til å vise seg offisielt med sin kjære. Prins Harry er vertskap under en middag for krigshelter på St.James' Palace torsdag denne uken - og Cressida får være ved hans side!

NY ROLLE: Cressida har gradvis fått mer innpass i det britiske kongehuset. Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Cressida har gradvis fått mer innpass i det britiske kongehuset. Foto: Stella Pictures Vis mer

Middagen er betegnet som privat, men det faktum at det arrangeres på kongelig eiendom, gjør at det likevel vil ha et offisielt preg over seg. En assistent ved Clarence House sier til Daily Mail at en privat middag ikke teknisk sett er betegnet som en offisiell kongelige begivenhet. Men legger samtidig til:

- Rommene i St James' Palace er dronningens rom og brukes kun for offisielle oppdrag som mottakelser og middager, inkludert for veldedige organisasjoner.

Cressida vil ikke være med på å ta i mot gjestene, men det faktum at hun er til stede som hans kjæreste, vil likevel gjøre henne til kveldens vertinne.

- Fordi hun er Harrys kjæreste, gjør Cressidas deltagelse henne til vertinne for middagen han arrangerer, sier en kilde til Daily Mail.

Det er to år siden ryktene om en romanse mellom prinsen og dansestudenten begynte å svirre - og nå er altså tiden kommet for å offentliggjøre det hele.

Ryktene kommer bare uker etter at de to viste sine følelser for hverandre i offentligheten for første gang.

LES OGSÅ: Kongens bror innlagt for depresjon