Prinsesse Eugenie giftet seg:

Nå er de mann og kone

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank ga hverandre sine «ja».

GIFTET SEG: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank kunne juble over å bli rette ektefolk i kapellet i Windsor rundt klokken 13 norsk tid fredag 12. oktober. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank kunne juble over å bli rette ektefolk i kapellet i Windsor rundt klokken 13 norsk tid fredag 12. oktober. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en romantisk vielse i kapellet på Windsor-slottet i England, kan prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank endelig kalle seg rette ektefolk.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk bruden sitt ja. Tiaraen hadde hun lånt av dronning Elizabeth, og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

I ørene hadde hun også smaragder, som hun fikk i gave av sin ektemann. Under den lange kjolen hadde hun gått for sko fra Charlotte Olympia.

De to gikk sammen ned kirkegulvet etter å ha blitt erklært mann og kone, til en fanfare komponert eksklusivt for dem. På trappa kom kysset alle ventet på, til full jubel fra gjester og skuelystne utenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer