GIFTET SEG: Tatiana Blatnik og prins Nikolaos giftet seg på øya Spetses onsdag kveld. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Tatiana Blatnik og prins Nikolaos giftet seg på øya Spetses onsdag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Nå er de mann og kone

Greske prins Nikolaos giftet seg med sin Tatiana.

SEHER.NO: Onsdag kveld klokken 19.30 kimet klokkene for det kongelige greske bryllupet, der prins Nikolas skulle gifte seg med sin Tatiana Blatnik på øya Spetses.

Omkring en time senere kom de første bildene av det nygifte paret, etter at Nikolaos og Tatiana ga hverandre sine ja.

Og det var et lykkelig par som viste seg for fotografer og gjester. Paret vinket og kysset hverandre, og så svært glade ut.

- Det var et romantisk bryllup med en strålende vakker brud - og en veldig glad brudgom! Jeg fikk faktisk anledning til å gratulere prins Nikolaos og hans nybakte prinsesse Tatiana, da de steg opp i vognen etter vielsen. Og vi fikk alle en liten gave fra brudeparet med oss hjem - gresk sukkertøy innpakket i hvit tyll med silkesløyfe, slik gresk skikk tilsier, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no, som med dette har deltatt i sitt 21. kongelige bryllup.

350 gjester var tilstede inne i kirken, der vielsen foregikk. Og enda flere inviterte befant seg på en liten plass utenfor kirken.

Kronprins Haakon og det svenske kronprinsparet Victoria og Daniel var blant gjestene. Etter planen skulle også Mette-Marit ha vært på Spetses, men hun skapte overskrifter da hun ikke ble med på reisen.

Onsdagens kongelige bryllup er storslåtte, og på bryllupsøya har det i flere dager gått rykter om at det ikke er hvem som helst som skal underholde på nattens i enorme, spesialbygde festlokaler på en privat eiendom nær den gamle havnen på øya.


- Ryktene forteller at det er selveste Elton John som står for underholdningen, forteller Totland til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kom uten Mette-Marit i bryllup