Nå er de gift igjen

Monacos Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo sa «ja» for annen gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Andrea Casiraghi (29) og hans hustru Tatiana Santo Domingo (30) giftet seg igjen lørdag i en kirke utenfor Gstaad i Sveits.

Fyrst Alberts nevø er nummer to i arverekkefølgen etter sin mor, prinsesse Caroline.

Andrea og Tatiana giftet seg også i en romantisk seremoni på fyrstepalasset i fjor sommer - da med bikkja som brudepike.

BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike.
 Foto: All Over Press
BRYLLUP: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo giftet seg i fjor sommer i Monaco med bikkja som brudepike. Foto: All Over Press Vis mer

En av grunnene til at paret giftet seg på ny denne helgen, var at de ønsket seg en kirkelig vigsel, og Tatiana har gått på skole i byen Gstaad.

Og etter alt å dømme fikk det unge paret et ekte vintereventyr av et bryllup lørdag ettermiddag.

Bruden var iført tiara og en teatralsk, lang hvit kappe med hette som vern mot den dalende snøen, og smilte strålende til gjestene.

Også flere av gjestene var iført eventyraktige, fotside kåper og tilbehør i pels. Kirken og området rundt var pyntet ved levende lys og hvite blomster som spilte i rosa fra fargede lyspærer.

Varmet opp med dåt

Torsdag overrasket Monaco-familien alle da de møtte til kirken i penklær. Mange trodde selve bryllupet allerede var i gang to dager før den annonserte datoen, men det viste seg at de hadde reservert kirken for å døpe sønnen Sascha, som ble født i fjor vår.

Mest oppsikt vakte imidlertid lillesøster Charlotte Casiraghi, som for første gang viste fram sønnen Raphael, som ble født i midten av desember.

RAPHAEL: Charlotte Casiraghis nyfødte barns første møte med pressen etter at han kom til verden i desember. Foto: FameFlynet Sweden
RAPHAEL: Charlotte Casiraghis nyfødte barns første møte med pressen etter at han kom til verden i desember. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Etter bryllupet lørdag ventet bryllupsmiddag med gjester fra hele verden, og feiringen ble ikke avsluttet før søndag ettermiddag, da brudeparet også inviterte til brunch på et av Gstaads bedre hoteller.

Fyrstefamilien og tilreisende gjester har brukt helgen til mer enn bare fest og moro. Flere har tatt på seg skiene og testet ut de fantastiske løypene som omgir det sveitsiske alpeparadiset.

Kronprinsesse Mette-Marit har også feriert i Gstaad privat.

LES OGSÅ: Her er Demis kjærli9ghetserklæring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer