Meghan Markle og prins Harry giftet seg:

Nå er de endelig gift

Ga hverandre sine «ja» i Windsor lørdag ettermiddag.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig lørdag ettermiddag ble prins Harry (33) og Meghan Markle (36) rette ektefolk i en vielse St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Det var en tydelig rørt prins Harry tok imot sin brud ved alteret.

Fredag formiddag ble det kjent at det var Harrys far, prins Charles (69), som fikk oppdraget om å lede Markle opp kirkegulvet. Dette etter at brudens egen far ble nødt til å trekke seg fra bryllupet.

- Harry virket veldig nervøs da han sto og ventet på sin brud, men var tydelig mer avslappet og komfortabel når han fikk Meghan ved sin side. Det viser hvor trygge de er sammen. Paret så virkelig ut til å nyte øyeblikkene og hverandre, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

LES ALT OM BRYLLUPET HER!

Da Meghan var fremme ved alteret, kunne man så vidt se at prins Harry hvisket noen få ord til henne.

«Du ser fantastisk ut», sa han til vakre Meghan Markle, ifølge News.com.au.

Engasjert biskop

Prins Harry ga - kanskje ikke overraskende - et rungende ja på at han ville gifte seg med skuespillerkjæresten. Markle sa på sin side at hun skulle være trofast mot Harry, til jubel fra menneskene utenfor kapellet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer