Nå er de begge forlovet!

Ekskjæresten Jonas Bergström fridde til kjæresten like etter at prinsesse Madeleine hadde forlovet seg på nytt.

TØFT BRUDD: - Vi er så lykkelige. sa Madde og Jonas, da de offentliggjorde forlovelsen i august 2009. Åtte måneder senere ble forlovelsen brutt.  Foto: Stella Pictures
TØFT BRUDD: - Vi er så lykkelige. sa Madde og Jonas, da de offentliggjorde forlovelsen i august 2009. Åtte måneder senere ble forlovelsen brutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Livet kan ta uventede vendinger. I april 2010 brøt prinsesse Madeleine forlovelsen med Jonas Bergström, etter at det ble kjent gjennom Se og Hør at han hadde vært utro. Nå er de begge lykkelig forlovet igjen - på hver sin kant!

Det er ikke bare prinsesse Madeleine som går rundt i forlovelsesrus med en glitrende ring på fingeren. Jonas fridde nemlig til sin kjæreste Stephanie Klercker like etter at Chris O'Neill fridde til hans kongelige eks-kjæreste!

– Vi forlovet oss for et par uker siden og er veldig glade, bekrefter Jonas' kjæreste, Stephanie Klercker til Svensk Damtidning.

Overraskelsen var stor da det ble kjent at Stephanie var Jonas' nye kjæreste. Hun var
en av Maddes eldste og nærmeste venninner. De to er født samme år og fulgte hverandre
gjennom hele oppveksten. 

Forholdet ble det av svenske medier karakterisert som en hevn mot prinsessen, som allerede hadde funnet kjærligheten på ny i New York.

- Han er sammen med Stephanie for å såre Madeleine. Han sliter med tanken på at hun har truffet Chris, fortalte en kilde til ukebladet Svensk Damtidning.


«Hevnaksjonen» ser imidlertid ut å ha utviklet seg, og det går altså mot to store sommerbryllup for Madeleines og Jonas' felles venner. Det gjenstår bare å se hvem av eks-kjærestene som blir første par ut!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Ønsker Chris velkommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer