<strong>DØPES I MAI:</strong> Svenske prinsesse Estelle vil bli døpt 16. mai. Foto: Kungahuset.se
DØPES I MAI: Svenske prinsesse Estelle vil bli døpt 16. mai. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Nå er dåpsdatoen satt

Over 700 gjester ventes til prinsesse Estelles store dag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter, prinsesse Estelle døpes 16. mai, bekrefter en kilde ved slottet til bladet Svensk Damtidning.

-    Vi har arbeidet intensivt med forberedelsene. Kronprinsessen og prins Daniel har vært engasjert i alt fra musikken til dåpsmenyen, sier kilden.

16. mai er prinsesse Estelle 12 uker gammel – nesten nøyaktig like gammel som Victoria var da hun ble døpt den 27. september 1977.

Med datoen har det svenske hoffet løst det som lenge var en kongelig dåpshodepine, fordi danske prins Joachims og prinsesse Maries skulle døpes den helgen som mange mente kronprinsesse Victoria opprinnelig hadde satt av.

- Stort sett kommer Estelles dåp til å se lik ut, sier slottskilden til bladet.

- Det blir erkebiskopen som foretter dåoen og prinsesse Estelle kommer til å bære dåpskjolen som alle i kongefamilien har brukt siden kongens far ble døpt i 1906.

Det er ventet over 700 gjester fra hele verden til dåpen i Stockholm. Vår egen kongefamilie med kongeparet og kronprinsparet i spissen er selvskrevne gjester.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins Harry får pubforbud

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer