Nå er Charlotte blitt mamma

Prinsesse Carolines datter har fått en sønn.

NYBAKTE FORELDRE: Charlotte Casiraghi og kjæresten Gad Elmaleh fikk en sønn tirsdag kveld.  Foto: Stella Pictures
NYBAKTE FORELDRE: Charlotte Casiraghi og kjæresten Gad Elmaleh fikk en sønn tirsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når har prinsesse Carolines datter, Charlotte Casiraghi, og hennes 15 år eldre skuespillerkjæreste Gad Elmaleh blitt foreldre til en gutt.

Den lille gutten ble ble født tirsdag kveld på Princess Grace Hospital i Monaco, og hans ankomst til verden ble kunngjort av Laurent Nouvion, president i nasjonalforsamlingen.

NYBAKT MAMMA: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig! Foto: All Over Press
NYBAKT MAMMA: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig! Foto: All Over Press Vis mer

- Den kongelige familien har et nytt medlem, sa han ifølge Hello Magazine.

Dette er den andre kongelige babyen som er født i Monaco i år. Charlottes bror Andrea og hans kone Tatiana Santo Domingo fikk sønnen Sacha i mars. Nå er med andre ord prinsesse Caroline bestemor til to.

Familien er selvfølgelig i lykkerus, og Charlottes kjæreste Gad var allerede før fødselen overbevist om at hans kjære ville bli en god mor.

- Hun kommer til å bli verdens beste mor, fordi hun er så generøs og kjærlig. Hun har alle kvaliteteter som skal til for å bli en god mor, sier en stolt Gad Elmaleh tidligere i høst ifølge Hello Magazine.

Charlotte har tross alt allerede fått prøve seg i rollen som stemor, da Gad har en sønn på 12 år fra et tidligere forhold.

Den lille gutten har fått navnet Raphael.

LES OGSÅ: Charlottes ekskjæreste ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer