Meghan Markle og prins Harry:

Nå er bryllupsinvitasjonene sendt ut

Den store dagen nærmer seg med stormskritt.

SNART EKTEPAR: Det er knappe to måneder til prins Harry og Meghan blir mann og kone. Foto: NTB Scanpix
SNART EKTEPAR: Det er knappe to måneder til prins Harry og Meghan blir mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I november i fjor kom den gledelige nyheten om at prins Harry (33) hadde fridd til Hollywood-stjernen Meghan Markle (36).

19. mai går årets største kongelige bryllup av stabelen, når duoen gir hverandre sine ja i St. Georges Chapel i Windsor Castle.

Det er stor nysgjerrighet rundt bryllupet, og slottet har tidligere sluppet noen få detaljer om hvordan begivenheten blir.

Nå avslører Kensington Palace at bryllupsinvitasjonene endelig er på vei i posten til de spente gjestene.

- Invitasjonene til prins Harry og Ms. Meghan Markles bryllup har blitt sendt ut i navnet til Hans Kongelige Høyhet prinsen av Wales, står det i den første av flere Twitter-meldinger torsdag.

Det er det London-baserte selskapet Bernard Westwood som har fått æren av å lage de vakre invitasjonene, en tradisjon som startet i 1985.

Videre står det i Twitter-meldingene fra det britiske kongehuset at gjestene har blitt invitert til seremonien i St. Georges kapell og til lunsjmottakelse i St. Georges Hall som skal holdes av dronning Elizabeth.

Senere samme ettermiddag er rundt 200 gjester invitert til å delta i en privat mottakelse på Frogmore House, hvor forlovelsesbildene av paret ble tatt, som vil bli holdt av prins Charles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer