Nå er bindestreken på plass!

Det Norske Myntverket legger seg flate etter «Mette-Marit-tabben».

NAVNESURRR: Det Norske Myntverket beklager tabben som førte til at minnemedaljen for kronprinsparets bryllup ble preget med feil navn på kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Stella Pictures
NAVNESURRR: Det Norske Myntverket beklager tabben som førte til at minnemedaljen for kronprinsparets bryllup ble preget med feil navn på kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alt gikk ikke etter planen da Det Norske Myntverket tidligere i år lanserte en minnemedalje i forbindelse med ti-års jubileet for bryllupet til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Bladet Se og Hør Weekend kunne forrige fredag avsløre at Mette-Marits navn manglet bindestrek på den nye medaljen, som har et opplag på 25.000 eksemplarer.

Nå har Det Norske Myntverket fått rettet opp tabben, og på nettsidene til butikken samlerhuset.no, er det lagt ut bilder av den nye medaljen.

Ifølge produsentene ble 5200 medaljer sendt ut, før feilen ble rettet opp .

På sin egen hjemmeside, beklager Det Norske Myntverket tabben på det sterkeste.

De lover også å bytte medaljene til alle som har fått den feilskrevne utgaven.

«Vi beklager feilpregingen av 5200 "Kjærlighetsmedaljer". Kunder som har mottatt feilpreget medalje vil få muligheten til å bytte inn denne i ny og riktig versjon», heter det fra administrerende direktør Jan-Eirik Hansen.

Det er foreløpig ikke kjent hvor mange som har benyttet seg av denne muligheten, og det er vel også trolig at mange vil se på den feilpregede minnemedaljen som et samleobjekt, og velger å beholde den.

Slottet tok navnetabben med stor ro da de ble informert om tabben.

- Det har vel hendt verre ting enn dette, skrev kommunikasjonssjef Marianne Hagen i en e-post til Se og Hør Weekend i forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trykkfeil på 25 000 medaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer