Pippa Middleton:

- Nå er babynavnet klart

Pippa Middleton ble nylig mor for tredje gang.

FIKK EN DATTER: Her er Pippa Middleton (t.h) avbildet sammen med storesøster Kate og hertuginne Meghan. Foto: Shaun Brooks / Shutterstock / NTB
FIKK EN DATTER: Her er Pippa Middleton (t.h) avbildet sammen med storesøster Kate og hertuginne Meghan. Foto: Shaun Brooks / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned ble det kjent at hertuginne Kates lillesøster, Pippa Middleton (38), ventet sitt tredje barn med ektemannen James Matthews (46).

Fra før av har de sønnen Arthur (3) og datteren Grace (1).

Det var da britene feiret dronning Elizabeths (96) platinajubileum i begynnelsen av juni at graviditetsryktene rundt henne begynte å svirre.

«Pippa glødet i en grønn dress som avslørte babymagen hennes ved den stjernespekkede 'Party at the Palace'-konserten utenfor Buckingham Palace lørdag kveld», skrev People da.

For to uker siden meldte samme nettsted at babyen var født.

«Kate Middletons lillesøster ønsket sitt tredje barn, en jente, velkommen til verden for et par uker siden».

Nå skal også den lille jentas navn være avslørt.

Ifølge People har ekteparet gitt sin nyfødte datter navnet Rose.

Navnet stammer fra det latinske ordet "rosa" som referer til blomsten rose. Roser er også junis bursdagsmåned-blomst, skriver nettstedet og fortsetter:

«Baby Rose har en søt forbindelse til Meghan Markle og prins Harrys ett år gamle datter, som også har et blomsterinspirert navn. Hertugen og hertuginnen av Sussex ga sin datter navnet Lilibet etter Harrys bestemor (Lilibet var dronning Elizabeths kallenavn som barn), men de kaller henne Lili».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer