Nå er alle invitert!

1900 invitasjoner sendt ut - disse kommer trolig fra Norge.

INVITASJONEN: Dette er den kongelige bryllupsinvitasjonen! Bilder er tatt mens et medlem av Lord Chamberlains Office legger prins William og Kate Middletons bryllupsinvitasjoner i konvolutter på Buckingham Palace... Foto: All Over Press
INVITASJONEN: Dette er den kongelige bryllupsinvitasjonen! Bilder er tatt mens et medlem av Lord Chamberlains Office legger prins William og Kate Middletons bryllupsinvitasjoner i konvolutter på Buckingham Palace... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den 29. april skal Storbritannias prins William (28) gifte seg med sin vakre forlovede Kate Middleton (29) i Westminster Abbey i London. 

Og nå er de 1900 bryllupsinvitasjonene endelig sendt ut til kongelige og mektige verden over. Men det er ikke slik at nesten to tusen mennesker skal delta på bryllupsfesten. Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland presiserer:

- Dette er et formiddagsbryllup som starter allerede kl. 11 lokal tid. Og det er kun til selve vielsen i Westminster Abbey at William og Kate har invitert hele 1900 gjester. 
 
- Siden er 600 av disse invitert til lunsj på Buckingham Palace. Om kvelden igjen er det så smokingmiddag med dans for 300 gjester - det også på Buckingham Palace.

Ifølge Totland ble invitasjonene sendt ut allerede forrige uke, men det er først nå at de forgylte invitasjonene har begynt å ankomme postkassene til de heldige utvalgte.

Prins William og forloveden har imidlertid ikke klart å avse plass til hertuginne Sarah «Fergie» Ferguson (51) - prins Andrews ekskone, blant de 1900. Kanskje ikke så rart da hun rystet landet med en bestikkelses-skandale i fjor sommer?

Hoffreporteren vet at den norske kongefamilien derimot er invitert. Men ifølge Totland er det ennå ikke kjent hvem som vil representere kongefamilien i London-bryllupet. Likevel kan han komme med en kvalifisert gjetning:

- Selv holder jeg vel en knapp på kronprinsparet, som også var gjester i prins Charles og Camilla Parker Bowles' bryllup i 2005. Haakon og Mette-Marit vil da eventuelt delta ved alle tre arrangementene på bryllupsdagen, sier han til Seher.no.

Totland vil imidlertid ikke utelukke at også andre medlemmer av kongefamilien kan være blant gjestene. Han tror at også kongeparet eller eventuelt bare dronning Sonja kan komme til å være til stede. 

- Ofte kommer slike invitasjoner til hele familien, og de bestemmer i så fall selv hvem som reiser, forklarer han.

Skulle du gjerne vært invitert? Trøst deg med å se hvordan invitasjonen ser ut her (ekstern lenke, eller med at selv ikke USAs president Barack Obama (49) og kona Michelle (47) er bedt i bryllupet.

Prins William og Kate har heller prioritert å invitere over 1000 av sine venner, og dronning Elisabeth (84) har selv sørget for at omlag 40 gjester fra ulike kongehus har mottatt den elegante invitasjonen. Det skriver Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er nok tidenes kjedeligste 26-åring