Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström:

Nå blusser utro-skandalen opp igjen

Ny podkast vekker vonde, kongelige minner til live.

UTROSKAP: Prinsesse Madeleiene og Jonas Bergström forlovet seg i august 2009, men allerede i april året etter ble forlovelsen brutt - og bryllupet avlyst. Nå får utroskapsskandalen nok en gang spalteplass i vårt naboland Sverige. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAP: Prinsesse Madeleiene og Jonas Bergström forlovet seg i august 2009, men allerede i april året etter ble forlovelsen brutt - og bryllupet avlyst. Nå får utroskapsskandalen nok en gang spalteplass i vårt naboland Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått nesten ti år siden rojalister over hele verden ble rystet over en utroskapsskandale som snudde det svenske kongehuset på hodet. De fleste husker nok sjokknyheten om at prinsesse Madeleine (37) av Sverige og kjæresten Jonas Bergström (40) brøt forlovelsen i april 2010.

Etter at det svenske ukebladet Svensk Damtidning for noen dager siden lanserte en ny podkast der første episode er viet til kongehus-dramaet som utspant seg i Sverige i 2010, har den famøse skandalen blitt vekket til live nok en gang.

Eksparet hadde rukket å være forlovet i knappe åtte måneder da det svenske kongehuset sendte ut sjokkmeldingen 24. april 2010 om at prinsessen og kjæresten gjennom åtte år hadde bestemt seg for å gå hver til sitt.

Forlovelsen ble brutt, og bruddet var et faktum.

Bruddet ristet massivt i grunnvollene til det svenske kongehuset - mest av alt fordi norske Se og Hør få dager i forveien hadde avslørt at Bergström hadde hatt en affære med norske Tora Uppstrøm Berg i 2009 - mens han var sammen med prinsessen.

Uppstrøm Berg sto frem på førstesiden og fortalte historien om sin svært intime natt med prinsessens daværende forlovede på et hotell i Åre i Sverige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer