DÅP: Fyrsteparet skal døpe sine tvillinger på dagen fem måneder etter at de ble født. 
 Foto: action press/All Over Press
DÅP: Fyrsteparet skal døpe sine tvillinger på dagen fem måneder etter at de ble født. Foto: action press/All Over PressVis mer

Nå blir det kongelig fest i Monaco

Albert og Charlene har avslørt tvillingenes dåpsdato.

SEOGHØR.NO: 10. desember ble fyrst Albert og fyrstinne Charlenes etterlengtede tvillinger født, og 7.januar var det folkefest i Monaco da de to små ble vist fram til folket for første gang. Nå er det snart duket for ny fest i lilleputtstaten!

Fyrstepalasset meddelte i dag i en pressemelding at prinsesse Gabriella Thérése Marie og kronprins Jacques Honoré Rainier, skal døpes i domkirken Saint Nicholas katedral i Monaco den 10. mai kl. 10.30.

Det er på dagen fem måneder etter at de kom til verden.

STOLTE FORELDRE: Dette bildet ble sendt ut bare noen dager etter at tvillingene ble født.
STOLTE FORELDRE: Dette bildet ble sendt ut bare noen dager etter at tvillingene ble født. Vis mer

Også ved denne begivenhet er det lagt opp til folkefest. Seremonien skal sendes på nasjonalt TV, og etterpå vil det være mulig for monegaskerne å hylle fyrsteparet og deres nydøpte tvillinger på ruten fra katedralen til palasset.

Det har virkelig vært babyboom i fyrstefamilien de siste to årene, så tvilligene har allerede flere lekekamerater innad i familien. Og flere blir det!

Prinsesse Carolines sønn Andrea Casiraghi ble pappa for første gang i mars 2013, og sammen med sin kone Tatiana venter han nummer to i disse dager.

Også Andreas søster, Charlotte, ble mamma for første gang for et drøyt år siden. Hun fødte sønnen Raphael 17.desember 2013, og nå vil ryktene ha det til at også hun venter sitt andre barn. Det er imidlertid ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Kronprins Haakon skal gå Birken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.