Prinsesse Ingrid Alexandra:

Nå beklager han festfraværet

Durek Verrett beklager sitt fravær.

IKKE TIL STEDE: Durek Verrett kom ikke i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon. Nå beklager han. Foto: NTB scanpix
IKKE TIL STEDE: Durek Verrett kom ikke i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon. Nå beklager han. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble prinsesse Ingrid Alexandra (15) konfirmert, til folket, pressen og familiens store glede. Dagen har bydd på rørende taler, spennende gaver, nydelige bilder og et interessant persongalleri av gjester.

Se og Hør fulgte nøye med på hvilke gjester som dukket opp, men listen Slottet hadde gitt ut på forhånd bød dessverre på få overraskelser. Mange hadde kanskje ventet at blant andre Ari Behn og Durek Verrett skulle dukke opp, men den gang ei.

Prinsesse Märtha Louises menn glimret med sitt fravær, men om vi skal tro sistnevnte herremann, prinsessens nye kjæreste, var ikke det planen.

Rørende hilsen

På Instagram har Märtha lagt ut en hilsen til sin kjære niese. Hun kaller prinsessen for «unik, smart, morsom, sporty, tøff og ydmyk», og skriver videre at hun er stolt av henne. Det er derimot kommentaren under bildet som vekker oppsikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer