Den norske kongefamiliens julebilder:

- Én stor forskjell fra tidligere år

Kongefamilien hilser til det norske folk med nye bilder idet vi trer inn i julen.

ÉN METER: Kongefamilien hilser det norske folk god jul, med én meter mellom seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
ÉN METER: Kongefamilien hilser det norske folk god jul, med én meter mellom seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen nærmer seg med stormskritt, og fjerde advent er allerede passert. Det betyr forhåpentligvis at de fleste kan senke skuldrene litt og nyte høytidsdagene som nå ligger fremfor oss.

Det er derimot ikke til å legge skjul på at dette blir en annerledes jul for de aller fleste, med strenge restriksjoner og dermed kanskje en noe mindre feiring enn tidligere.

Vår alles kjære kong Harald (83) oppfordret av den grunn folk å vise ekstra omtanke i tiden som kommer, da han i helgen holdt tale i forbindelse med en gudstjeneste i Slottskapellet, hvor kongen og dronning Sonja (83), sammen med kronprinsfamilien, nøt sang og musikk.

Helgens opptreden var imidlertid ikke det eneste glimtet vi får av kongefamilien denne julen. Ikke bare hører det med julen å høre kongen tale, men det er heller ikke sjelden at kongefamilien deler en julehilsen til det norske folk - noe de også har gjort i år.

Holder meteren

Årets julehilsen kommer blant annet i form av en rekke nye bilder. Bildene er tatt i Slottskapellet i anledning adventsstunden som ble sendt på tv i helgen, og viser både kong Harald og dronning Sonja, samt kronprins Haakon (47), kronprinsesse Mette-Marit (47), prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (15).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer