Mystisk likfunn hos dronningen

Politiet iverksatte stor etterforskning etter at et lik ble funnet ved dronningens hjem.

PÅ SANDRINGHAM: Kongefamilien har tilbragt julen på Sandringham. Her er de avbildet etter en gudstjeneste på eiendommen 1. juledag. En uke senere ble et lik oppdaget i nærheten av den kongelige boligen.  Foto: Reuters
PÅ SANDRINGHAM: Kongefamilien har tilbragt julen på Sandringham. Her er de avbildet etter en gudstjeneste på eiendommen 1. juledag. En uke senere ble et lik oppdaget i nærheten av den kongelige boligen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En omfattende politietterforskning ble iverksatt etter at likrester ble oppdaget av en turgåer bare ca 3 kilometer fra dronning Elizabeths slott Sandringham i Norfolk i England 1. nyttårsdag.

Kongefamilien har vært samlet på eiendommen de siste ukene i forbindelse med jule- og nyttårsfeiringen.

Etterforskningen ble holdt hemmelig i ett døgn mens etterforskerne forsøkte å finne ut av hvorfor likrestene ble funnet så nær den kongelige eiendommen, og et stort skogområde i nærheten av åstedet ble holdt avsperret, skriver The Telegraph.

Dronning Elizabeth og prins Philip befant seg på Sandringham da det mystiske funnet ble oppdaget, og de to ble informert om hendelsen mandag kveld.

Liket ble funnet kort tid etter at de kongelige hadde vært til stede i en gudstjeneste på eiendommen søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Han er ved godt mot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer