Dronning Elizabeths begravelse:

Mystisk lapp vekker oppsikt

Presten mistet en mystisk lapp under begravelsen til dronning Elizabeth.

GÅR VERDEN RUNDT: Ikke alt gikk helt etter planen under dronning Elizabeths begravelse. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 8. september kom nyheten om at dronning Elizabeth hadde gått bort 96 år gammel, etter hele 70 år på tronen. Hun sovnet fredelig inn på landstedet Balmoral i Skottland.

Mandag 19. september fant begravelsen sted, og flere kongelige og offisielle personer fra verden over samlet seg for å ta en siste avskjed med dronningen. Over 2 000 personer var til stede under seremonien i Westminster Abbey i London.

En hel nasjons øyne var rettet mot dronningens begravelse, og omtrent 100 000 hadde strømmet til Hyde Park for å få med seg seremonien på hele seks storskjermer.

Nå er det riktignok presten som har fått flere Twitter-brukere til å sperre opp øynene.

Under gudstjenesten i selve Westminster Abbey mistet nemlig presten en mystisk lapp med notater rett foran kisten til den avdøde monarken. Det hele skjedde på direktesendt TV med milliarder av seere. Det skriver The Guardian.

Hendelsen har ikke gått ubemerket hen, og har nå fått sin egen emneknagg på Twitter under navnet #papergate. Samtlige mener det hele var uheldig for prestens del.

«Du ville ikke ha ønsket å 'miste notatene dine rett ved dronningens kiste foran et TV-publikum som antas å være milliarder' på din verste fiende», skriver en bruker,

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer