Dronning Elizabeth og prins Philip:

Mystisk detalj vekker oppsikt

Flere klør seg i hodet over det nye bildet av dronning Elizabeth og prins Philip.

BURSDAGSPRINS: I dag fyller prins Philip hele 99 år, noe det britiske kongehuset blant annet feirer med å dele et nytt bilde av han og kona, dronning Elizabeth (94). Nå vekker imidlertid en helt spesiell detalj ved bildet oppsikt i sosiale medier. Foto: Steve Parsons/ PA Wire/ NTB Scanpix
BURSDAGSPRINS: I dag fyller prins Philip hele 99 år, noe det britiske kongehuset blant annet feirer med å dele et nytt bilde av han og kona, dronning Elizabeth (94). Nå vekker imidlertid en helt spesiell detalj ved bildet oppsikt i sosiale medier. Foto: Steve Parsons/ PA Wire/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dag 10. juni fyller dronning Elizabeths (94) ektemann prins Philip imponerende 99 år. Det er ingen tvil om at prinsen er «still going strong» til tross for sin høye alder, og han jobbet fullt som kongelig frem til han trakk seg tilbake våren 2017.

I anledning prinsens fødselsdag delte det britiske kongehuset et nytt bilde av dronning Elizabeth og den ferske 99-åringen. Bildet er tatt utenfor Windsor Castle i forrige uke, der dronningen og ektemannen de siste månedene har levd en rolig og isolert tilværelse på grunn av coronaviruset. Dette er for øvrig første gang prinsen er blitt avbildet siden desember i fjor.

Det nye bildet viser ekteparet stående i gresset utenfor slottet i solskinnet. I ettertid har imidlertid en rekke kongelige fans bitt seg merke i en helt spesiell detalj på bildet. Flere tar nemlig til orde for at den 94 år gamle monarkens hender har blitt photoshoppet.

- Trenger dere hjelp?

Det er særlig detaljene rundt dronningens hender som har ført til spekulasjonene om at bildet er redigert. Der kan man nemlig se noen svarte, tynne streker - noe flere mener tyder på at det har vært en runde i bilderedigeringsprogrammet Photoshop.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer