Leah Isadora Behn:

Mysteriet oppklart

Diskusjonen kokte i helgen, og nå er det avslørt hvor Leah Isadoras diadem var fra.

HÅNDPLUKKET: Leah Isadora Behn er en av 20 heldige jenter fra hele verden som ble plukket ut til det eksklusive ballet i Paris. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage
HÅNDPLUKKET: Leah Isadora Behn er en av 20 heldige jenter fra hele verden som ble plukket ut til det eksklusive ballet i Paris. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober ble det kjent at Leah Isadora Behn (17) hadde blitt håndplukket til å delta på Le Bal des Débutantes» - et av verdens hotteste arrangementer som finner sted i Paris.

Se og Hør har tidligere omtalt at Leah Isadora skal være den første norske jenta som har fått en invitasjon til det eksklusive ballet.

Kun 20 heldige jenter fra hele verden blir plukket ut, og lørdag kveld var tiden endelig inne.

- Fra 1905

Leah Isadora hadde tatt turen til det ærverdige hotellet Shangri-La i Paris for å delta på debutantballet. Prinsesse Märtha Louises datter hadde på seg en pudderrosa kjole designet av den italienske moteskaperen Giambattista Valli.

FREMTIDSPLANER: Leah Isadora Behn deler fremtidsplaner på «Powerwomen». Video: Viaplay/Rød Løper. Vis mer

En detalj ved antrekket fikk riktignok litt ekstra oppmerksomhet i løpet av helgen. Leah Isadora hadde nemlig på seg et diadem for aller første gang.

I helgen var det fremdeles et mysterium hvor Leah Isadoras diadem stammet fra, heller ikke Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle hadde svaret.

- Jeg ser diskusjonene er fullt i gang på nett. Enn så lenge er det ingen som har funnet ut hvor Leahs tiara er fra, men den er ikke blant de kjente som tilhører den norske kongefamilien. Jeg ser noen har spekulert på at det ligner en dansk som skal selges nå. Men det er ikke den, uttalte Vagle til Se og Hør i helgen.

Nå er imidlertid diadem-mysteriet endelig oppklart.

Hyllest: Leah Isadora Behn tar med seerne hjem i «Powerwomen» og hyller moren Märtha Louise. Video: ViaPlay/Rød Løper Vis mer

- Jeg lærte i går at det er vanlig å låne diadem fra en juveler på debutballet, selv om man skulle eie et selv eller ha det tilgjengelig i familien. Som jo Leah faktisk har. Det viser seg at V MUSE jewlery var den offisielle juveleren for ballet i år, og det vakre diademet Leah lånte er fra 1905, forteller kongehuseksperten til Se og Hør mandag morgen.

DETALJ: Leah Isadora Behn strålte i pudderrosa kjole, i tillegg hadde hun for anledningen et diadem, noe mange la merke til. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage
DETALJ: Leah Isadora Behn strålte i pudderrosa kjole, i tillegg hadde hun for anledningen et diadem, noe mange la merke til. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage Vis mer

Debuterte før prinsesse Ingrid Alexandra

V MUSE har selv lagt ut et innlegg på Instagram om at de har stått bak årets Le Bal des Débutantes»-juveler, og i historiefunksjonen har de vist frem det diademet nettopp Leah Isadora bar.

ARVEREKKE: Leah Isadora Behn er aktuell i «Powerwomen» hvor hun snakker åpent om sitt forhold til den kongelige arverekken. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert var i helgen mildt sagt imponert over 17-åringen, og kunne også avsløre at Leah Isadora debuterte med diadem tidligere enn tronarvingen prinsesse Ingrid Alexandra (18).

- Ja, faktisk debuterer hun med diadem før sin kusine prinsesse Ingrid Alexandra, som bar det først et halvt år etter hun fylte 18. Leah er fortsatt bare 17.

LES OGSÅ: Skal date på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer