Prins Harry og hertuginne Meghan:

Mysteriene vi ikke får svar på

Meghan og Harry er blant verdens mest omtalte par. Likevel tviholder de på enkelte hemmelighetene.

HEGNER OM SANNHETEN: Hertuginne Meghan og prins Harry er to av verdens mest omtalte mennesker. Likevel er det et par hemmeligheter de har valgt å holde i sin innerste sirkel, som «ingen» vet svaret på. Foto: NTB scanpix
HEGNER OM SANNHETEN: Hertuginne Meghan og prins Harry er to av verdens mest omtalte mennesker. Likevel er det et par hemmeligheter de har valgt å holde i sin innerste sirkel, som «ingen» vet svaret på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om prins Harry (35) og hertuginne Meghan (37) kan sies å være et av verdens mest offentlige par, som alltid har fotografer og ivrige fans i nakken hvor enn de drar, er det ikke alt de velger å la verden være med på.

Vi vet kanskje mer om dem enn vi gjør om de aller fleste, spesielt fordi en har vokst opp i rampelyset og en hadde en karriere som skuespiller før. Men likevel er det altså et par mysterier fansen rett og slett ikke har fått svar på.

Det er kanskje ikke så rart at et av verdens mest kjente par ønsker å holde et par detaljer privat, selv om mediene og fans til stadighet graver i alt fra søppelbøttene deres til i gamle journaler. Likevel har de altså klart å holde et par hemmeligheter tett til brystet.

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

Mystisk felles venn

Da det ble kjent at den britiske prinsen hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren, var fansen fra seg av begeistring. Endelig hadde noen klart å få den ville «party-prinsen» til å roe seg ned, og det ble raskt spekulert på at de to skulle gifte seg og få en fremtid sammen.

De to møttes for første gang på en blind date, som en felles venn av dem satte opp. Hvem denne vennen er, som altså har æren for å ha skapt et av verdens mest populære par, er fortsatt ikke offentlig kjent.

VOLDSOM START: At prins Harry datet en amerikaner, ble raskt nyheter over hele verden. Her er et av de første bildene som ble tatt av dem, under en polokamp i 2017. Foto: NTB scanpix
VOLDSOM START: At prins Harry datet en amerikaner, ble raskt nyheter over hele verden. Her er et av de første bildene som ble tatt av dem, under en polokamp i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Siden jeg er fra statene, har ikke jeg vokst opp med samme forståelse av de kongelige. Jeg visste ikke noe om Harry, så jeg spurte vår felles venn om han var snill. Hadde han ikke vært det, hadde det ikke vært noe grunn til å gjøre dette, har Meghan uttalt tidligere.

Ifølge Vanity Fair har flere spekulert på hvem i alle dager denne mystiske Kirsten Giftekniv er.

Markus Anderson i Soho House har blant annet blitt nevnt som en mulighet. Det samme har designer Misha Nonoo. Ingen av dem har imidlertid valgt å kommentere ryktene.

Nylig ble også Violet von Westenholz trukket frem som en kandidat. Hun kjenner flere medlemmer av det britiske kongehuset godt, og skal i tillegg ha kjent Meghan. Det har derimot vært stille fra Westenholz-leieren siden ryktene begynte å sirkulere, og den mystiske matchmakeren er fortsatt et mysterium.

FØDSEL: Mandag 6. mai kom endelig babyen til Prins Harry og Hertuginne Meghan av Sussex til verden. Video: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig reisemål

En annen av detaljene vi fortsatt ikke har fått svar på, er hvor hertugparet av Sussex dro på bryllupsreise. De to giftet seg, som kjent, i Windsor i mai 2018, i en storslått seremoni. Feiringen var med hele folket, men det som fulgte skulle bli en svært privat affære.

Selv et år etter er hemmeligheten godt bevart, og det er «ingen» som vet hvor paret dro på bryllupsreise.

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

Rykter om alt fra Botswana til Canada til Norge (!) har versert, uten at noe som helst har blitt bekreftet. Ifølge Metro er det trolig få som vet hvor paret faktisk reiste, men blant andre dronning Elizabeth og prins William skal ha vært informert. I tillegg måtte noen selvsagt tilrettelegge for sikkerheten på turen, men det skal ha vært et lite antall mennesker.

Da prins Harry ble spurt om de hadde vært i Namibia på «romantisk ferie» under et arrangement i sommer, avkreftet han kontant, og sa at han ikke ønsket å utdype hvor de hadde vært.

Det skal godt gjøres å ikke bli fotografert eller observert av «noen» på en bryllupsreise, men det klarte altså hertugparet. Hemmeligheten om hvor de feiret kjærligheten vil trolig ikke komme ut med det aller første. Kensington Palace prøvde å holde prins William og hertuginne Kates bryllupsreise hemmelig, og, men på sikt ble det avslørt at de hadde tilbrakt ti dager på Seychellene.

Til sammenligning dro prins Charles og Diana på et 12 dager langt cruise rundt om i Hellas, der de besøkte flere greske øyer - helt privat.

Ukjente gudforeldre

Kort tid etter at Harry og Meghan giftet seg, ble det spekulert på om de skulle kunngjøre et svangerskap på sikt. Medier har anslått at lille Archie Mountbatten-Windsor ble unnfanget da hertugparet var på offisielt besøk i Dublin, altså en god stund etter den hemmelige bryllupsreisen.

Parets sønn kom til verden den 6. mai, til glede for både familien og det britiske folk. Nøyaktig to måneder etter fødselen, ble den lille krabaten døpt i Windsor, i en privat seremoni for bare de aller nærmeste.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Det er tradisjon at foreldre velger ut hvem som skal være faddere, eller gudforeldre, i en dåp. Det er derimot ingen som vet hvem som har fått det ærefulle oppdraget av hertugparet av Sussex.

The Cheat Sheet skriver at Archies gudforeldre ikke ønsker oppmerksomhet, og at det er grunnen til at hertugparet har valgt å bevare hemmeligheten. De var til stede i dåpen, men ble ikke fotografert av noen. Derfor er det vanskelig å spekulere på hvem de er.

DØPT: Store deler av den britiske kongefamilien var med på dåpsbildet - også Dianas søstre. Foto. NTB Scanpix
DØPT: Store deler av den britiske kongefamilien var med på dåpsbildet - også Dianas søstre. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver derimot at enkelte tror at Charlie van Straubenzee, prins Harrys bestevenn fra barndommen, har fått være gudfar, mens rollen som gudmor enten tilhører Genevieve Hills eller Lindsay Roth, to av Meghans beste venninner.

Det er også mulig at han har flere gudforeldre. Prins George har hele sju forskjellige, mens prinsesse Charlotte har fem.

Enkelte har spekulert på om lille Archie har fått berømte gudforeldre, men dette har en kilde avvist overfor Cosmopolitan tidligere. Dermed er det altså ukjent hva sannheten faktisk her.

LES OGSÅ: - Jeg pensjonerte penisen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer