Murte seg inne på rommet

Den enorme medieinteressen i Tyskland fikk Mette-Marit til å droppe alle sightseeing-planer.

LÅ LAVT: Mette-Marit droppet shopping-turen da hun så presseoppbudet utenfor gjestehuset. Foto: AP
LÅ LAVT: Mette-Marit droppet shopping-turen da hun så presseoppbudet utenfor gjestehuset. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I dekning!

SEHER.NO: Tysk presse elsker Mette-Marit. Men kjærligheten er ikke gjensidig... Istedenfor å nyte det flotte høstværet i den nordtyske byen - der kronprinsessen er på besøk for å gjenåpne det norske konsulatet- holdt hun seg på suiten i hele fem timer.

Fra gjestehuset Schöne Aussicht kunne hun skue utover de rundt 20 tyske pressefolkene som håpet på et glimt av den superpopulære damen.

Frykten for å bli fotfulgt av journalistene, var ifølge VG grunnen til at kronprinsessen droppet forslaget om en sightseeing-tur.

Mette-Marit er ukentlig gjenstand for spekulative saker i tysk presse. De skriver saker som "Hjertesorg for Mette-Marit" og "Nå kommer kjærlighetsbarnet" i ett sett, som regel uten hold i virkeligheten... Nå skulle de endelig få et glimt av kronprinsessen i levende live. Men Mette-Marit holdt seg mest innendørs.

Oså etter å ha deltatt på en mottagelse i regi av den norske ambassaden senere på kvelden, dro Mette-Marit (33) rett tilbake til suiten - til de tyske journalistenes skuffelse.

- Det er klart jeg er skuffet, Mette-Marit er ekstremt populær her, sier SAT1-reporter Claudia Herberger til VG.

Men med tyske mediers hyppige skandaleoppslag om henne friskt i minne, er kronprinsessen neppe interessert i å gi pressen noen bildemuligheter utenom det offisielle programmet i dag heller...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer