Märtha til London

Prinsessen skal heie på nordmenn i Paralympics.

TIL PARALYMPICS: Prinsesse Märtha skal representere kongehuset under Paralympics i London.
TIL PARALYMPICS: Prinsesse Märtha skal representere kongehuset under Paralympics i London. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha (40) skal til London for å heie på norske utøvere under Paralymics.

Lekene starter 29. august og varer til 9. September.

Kronprinsesse Mette-Marit (39) og kronprins Haakon (39) var under OL i London tidligere i høst. Kronprinsparet startet lekene med vorspiel på Buckingham Palace før åpningsseremonien.

Etter en liten miniferie i Norge midt under lekene returnerte de til London med barna og fikk blant annet se de norske håndballjentene ta gull i finalen.

Etter det Se og Hør erfarer skal den norske prinsessen være tilstede ved ulike øvelser, også hestesport. Prinsessen kjenner personlig flere av deltagerne i Paralympics. Prinsessen har også tidligere engasjert seg sterkt i funksjonshemmede og bevegelseshemmede.


Märtha har tidligere annonsert at hun tar med mann og barn til London. Paret har betalt 18 millioner for et hus i Islington, som beskrives som «forfatterbydelen» - eller Londons svar på Grünerløkka.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Får pepper for kjolevalg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer