Märtha solgte «englegnist»

Og Englebøkene flyr ut av bokhandlene.

<strong>SUKSESS IGJEN:</strong> Elisabeth Nordeng og prinsesse Märthas bøker blir nå trykket i nytt opplag.  Foto: Espen Solli / Se og Hør
SUKSESS IGJEN: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märthas bøker blir nå trykket i nytt opplag. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Salget av prinsesse Märtha (40) og Elisabeth Nordengs (43) englebøker går så det suser. Under et forfattermøte på Cappelen Damm onsdag kveld fortalte prinsessen inngående om skytsenglene i boken – og om sine egne erfaringer.

De fremmøtte fikk også mulighet til å kjøpe boken, og prinsesse Märtha og Elisabeth satte villig sine navnetrekk i bøkene under en personlig hilsen.

For de som ikke hadde tid til å vente i køen var det også mulighet for å kjøpe en forhåndssignert spesialutgave.

Se og Hør sikret seg et prakteksemplar – og med boken fulgte det en helt spesiell håndskrevet hilsen fra Märtha:

- Husk å lytte… Englegnister fra Märtha Louise og Elisabeth…

Og englebøkene flyr ut av bokhandlene. Boka «Englenes hemmeligheter» har til tross for massiv kritikk fra både kjendiser og vitenskapsmenn solgt så bra at Cappelen Damm nå har satt i gang trykking av 2. opplag. Første opplag var på 11.400 eksemplarer, og boka har toppet bestselgerlistene etter at de kom på markedet for to uker siden.

- Vi er glade for at vår nye bok nå trykkes i nytt opplag på 4000 eks, skriver Märtha og Elisabeth på Engleskolens Facebook-side.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Latterliggjør Märtha

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer