SYND: Klarsynte Lisa Williams sier kritikken har gått inn på henne. Foto: All Over Press
SYND: Klarsynte Lisa Williams sier kritikken har gått inn på henne. Foto: All Over PressVis mer

- Märtha-refsen har plaget meg

Lisa Williams synes det er leit at prinsessen får gjennomgå.

SEOGHØR.NO: I helgen var den verdenskjente «klarsynte» Lisa Williams (41) i Norge i anledning seminaret «Intuitive Souls - A Day of Inner Connections», der hun samarbeidet med prinsesse Märtha Louise (42) og Elisabeth Nordeng (46).

OMSTRIDT SAMARBEID: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng samarbeider med Lisa Williams. Det har fått mange til å se rødt. Foto: All Over Press
OMSTRIDT SAMARBEID: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng samarbeider med Lisa Williams. Det har fått mange til å se rødt. Foto: All Over Press Vis mer

At prinsessen samarbeidet med Williams gikk ikke upåaktet hen, og mange slaktet samarbeidet.

- Jeg er vant til kritikk, men denne gangen har det gått mer inn på meg enn vanlig. Årsaken til det er at den har gått ut over Märtha Louise og resten av kongefamilien. Hun er vant med å få juling i avisene, men det er trist at hun må gå gjennom ekstra mye nå, kun fordi hun har samarbeidet med meg. Det har plaget meg, for dette er ikke noe jeg ønsket at Märtha skulle oppleve, sier Williams til VG.

Hun forteller at både hun og Märtha var forberedt på negative kommentarer, men at det gikk så hardt utover prinsessen, synes hun er trist.

Notto Thelle (73), professor emeritus ved Det teologiske fakultetet ved Universitetet i Oslo, var én av dem som slaktet opplegget.

- Det er en type massesjelesorg og det er show. Jeg har selv vært til stede på en av hennes seanser sammen med prinsesse Märtha Louise, og tenkte at om hun virkelig kunne snakke med de døde, hvorfor var det da så upresist? sa han til Vårt Land.

Williams forteller at hun har hatt evnen sin siden hun var fire.

- Jeg har hatt denne gaven siden jeg var rundt fire år. I starten dtrodde jeg at jeg snakket til meg selv, helt til åndene begynte å svare meg. Etter det begynte jeg å se ånder, og de besøkte meg flere ganger. Til tross for dette var det ingen selvfølge at jeg skulle jobbe som medium da jeg ble voksen, sier hun til VG.

Nordeng sier til Dagbladet at folk får mene hva de vil.

- Vi kan ikke tilfredsstille alle. Alle tror ikke på dette. Men vi står for det som er sant for oss, og Lisa står for det som er sant for henne. Så må folk få lov til å mene det de vil.

LES OGSÅ: - Det er en type massesjelesorg, og det er show

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.