ENGLE-KOLLEGAER: Elisabeth Samnøy og Märtha Louise startet for to år siden "engleskolen" Astarte Education, og i november holder de et foredrag med meditasjonsøvelser under Alternativmessen. Foto: SCANPIX
ENGLE-KOLLEGAER: Elisabeth Samnøy og Märtha Louise startet for to år siden "engleskolen" Astarte Education, og i november holder de et foredrag med meditasjonsøvelser under Alternativmessen. Foto: SCANPIXVis mer

Märtha og svigermor holder foredrag

Skal snakke om engler og krystaller på Den Store Alternativmessen.

SEHER.NO: Den Store Alternativmessen går av stabelen i Lillestrøm i november, og i den forbindelse skal ingen ringere enn prinsesse Märtha Louise (38) være en av de som holder foredrag.

Ifølge Alternativt Nettverk skal Märtha sammen med "Engleskole"-kollega Elisabeth Samnøy holde et foredrag med meditasjonsøvelser under messen lørdag 7.november.

"Lytt til hjertet. Vi mennesker mister kontakten med oss selv av ulikeårsaker. Dette gjør også at vi mister den naturlige kontakten med altrundt oss som naturen og skytsengelen vår. Det første steget for å  gjenoppta denne kontakten, er å åpne opp for et ærlig møte med deg selvog ditt eget hjerte. I dette foredraget vil du få en smakebit av å lytte til ditt eget hjerte gjennom enkle meditasjoner." står det om foredraget på Alternativt Nettverks hjemmesider.

Det har gått to år siden prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy skapte furore i norsk presse ved å starte opp den omstridte "engleskolen" Astarte Education, og i sommer ble det kjent at prinsessen og partneren endelig begynt å tjene penger på skoleprosjektet.

Prinsessens nystartede skole har bidratt til tidenes mediafokus på nyreligiøsitet, healing, engler og alternativ behandling, og under messen kommer Märtha også til å fortelle mer om hva skolen representerer.

Märthas svigermor, Marianne Solberg Behn (55) - som for tiden er aktuell med boken "Stjerner og krystaller"- kommer også til alternativmessen. På messen vil hun fortelle om sine erfaringer og sitt arbeid som terapaut og veileder, hvor hun blant annet har brukt krystaller som et viktig supplement.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Angrer ikke på engleskolen