Märtha Louise og Durek Verrett:

Märtha og Dureks bryllupslykke

Det er ikke bare arbeid som sto på tapetet under Danmarksbesøket.

<strong>I DANMARK:</strong> Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) er denne helgen på plass i Danmark. Der har de blant annet deltatt i bryllup. Foto: NTB Scanpix
I DANMARK: Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) er denne helgen på plass i Danmark. Der har de blant annet deltatt i bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen er prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) på plass i Danmark.

Søndag holder de nemlig sit første foredrag i deres felles turné «The Princess and The Shaman».

Det er likevel ikke bare arbeid som ventet i Danmark. I et innlegg på Instagram avslører Verrett at de også deltok i et bryllup under danmarksbesøket. De to var også på plass i et «hemmelig» kongelig bryllup.

«En fantastisk tid»

Lørdag giftet nemlig prinsesse Alexandra av Berleburg (48) seg med greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille (54) fra Egeskov Slot.

Prinsesse Alexandra er prinsesse Benediktes nest eldste barn, og dronning Margrethe er altså hennes tante.

Bryllupet fant sted i Sankt Jørgens kirke ved Svendborg Sund, men bryllupet har vært holdt hemmelig inntil nå, ifølge Billedbladet. Kun 33 av parets nærmeste var til stede for å se paret gi hverandre sine ja.

«Jeg har en fantastisk tid med min gudinne, Märtha Louise, i bryllup i Danmark.»

GAVE: Sjamanen fikk Se og Hørs lusekofte da han var på vei ut fra God Morgen Norge. Vis mer

Videre skriver han at han er spent på deres kommende turné og at han stortrives med å reise rundt i forskjellige deler av Skandinavia. Han skriver også at han gjerne vil komme tilbake for å se mer på et senere tidspunkt.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Var på Slottet

17. mai var paret til stede på den tradisjonsrike lunsjen på Slottet.

Etter at kongefamilien er ferdig med å vinke til barnetoget, inviterer nemlig kongeparet til sin tradisjonsrike 17. mai-lunsj. Da inviterer de både barn, barnebarn og svigerbarn til å delta.

<strong>TIL STEDE:</strong> Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TIL STEDE: Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Etter det Se og Hør erfarer dro prinsessen og hennes nye kjæreste rett fra lunsjen på Slottet og til Danmark.

Avlyste pressekonferanse

I går ble det kjent at Märtha Louise og Durek Verrett hadde besluttet å avlyse dagens pressekonferanse i forbindelse med den første workshopen i København. De vil heller ikke snakke med journalister enkeltvis og det vil også være fotoforbud under kurset.

Begrunnelsen skal være ut av respekt for dem som har kjøpt kurset for egen selvutvikling.

LES OGSÅ: Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer