EN ENGEL I GRØNT: Märtha åpnet og kastet glans over Bislett Summer Games 2007. Her er hun sammen med arrangementskomiteen. Foto: SCANPIX
EN ENGEL I GRØNT: Märtha åpnet og kastet glans over Bislett Summer Games 2007. Her er hun sammen med arrangementskomiteen. Foto: SCANPIXVis mer

Märtha møter pressen

Det er knyttet stor spenning til om prinsessen vil svare på engle-spørsmål i dag.

SEHER.NO: Lørdag formiddag gjorde prinsesse Märtha Louise (35) sin første offisielle opptreden siden bråket om engleskolen hennes startet.

10.30 ankom hun Bislett stadion iført en grønn regnfrakk, og i regnværet erklærte hun smilende Bislett Summer Games 2007 for åpnet.

Det var trolig like mye publikum som presse til stede, skriver VG.

- Jeg har selv slitt meg rundt banen på denne stadionen. Men det var i gymtimene på skolen, så det ble ingen gullmedalje, sa Prinsessen i åpningstalen.

Også Kjetil Hildeskor, generalsekretær i Norges friidrettsforbund spøkte i sin tale:

- Det er spennende å se at norsk presse er så interessert i friidrett, lo han.
 
Ved Prinsessens ankomst ble det ikke gitt anledning til å stille spørsmål, men trolig vil hun møte et utsultet pressekorps i ettermiddag.

Da Se og Hør i slutten av juli avslørte at Märtha starter skolen Astarte Education - hvor hun vil formidle kontakt med engler - ble det et enormt medieoppstyr rundt tobarnsmoren.

Kort tid etter avsløringene ble hun sykmeldt - og dalte ned i skjul - og Bislett Summer Games meldte at de ville nekte journalister å stille engle-spørsmål til Märtha.

Forbudet ble senere opphevet, og det er derfor knyttet stor spenning til om hun vil kommentere det hele i dag.

LES OGSÅ: - Jeg fikk engler av Märtha