Märtha Louise vil ri for sin døde onkel

- Det er alltid trist når et familiemedlem dør, sier comeback-klare prinsesse Märtha Louise.

RIR FOR ONKELEN: Prinsesse Märtha Louise kunne fortelle til Seoghør.no fra pressekonferansen i forbindelse med hennes comeback på Oslo Horse Show at hun skal ri for sin avdøde onkel, Haakon Haraldsen.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
RIR FOR ONKELEN: Prinsesse Märtha Louise kunne fortelle til Seoghør.no fra pressekonferansen i forbindelse med hennes comeback på Oslo Horse Show at hun skal ri for sin avdøde onkel, Haakon Haraldsen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag gjør prinsesse Märtha Louise (45) comeback i Oslo Horse Show - 25 år etter at hun åpnet ridekonkurransen.

Der skal hun møte noen av verdens beste sprangryttere i duell, sammen med tre andre tidligere norske sprangprofiler.

Torsdag formiddag ble det arrangert en pressekonferanse om prinsessens tilbakekomst på hesteryggen, der de oppmøtte fikk se henne på hesteryggen igjen.

Rir for onkelenKun få timer etter at det ble kjent at prinsessens onkel, Haakon Haraldsen (95), hadde gått bort, stilte hun på pressekonferansen. Haakon var blant annet  fadder til prinsessen. Til Seoghør.no forteller hun under pressekonferansen at hun har planer om å ri for sin avdøde onkel. 

 - Det er alltid trist når et familiemedlem dør, men det er også sånn at jeg vil gjøre det for ham, sier Mãrtha Louise.

- «Grugler» meg

Det var ikke bare prinsessen pressekonferansen ble arrangert for. I forbindelse med det som omtales som «tidenes comeback» skal fire pensjonerte ryttere ri denne helga. Blant dem er Märtha Louise, som for anledningen var i lattermildt humør. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer