BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Nå bekreftes det at hun har brukket en ben i foten. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Nå bekreftes det at hun har brukket en ben i foten. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Märtha Louise har brukket foten

Etter dagens fall er prinsesse Märtha Louise ute av ridekonkurransen.

Publisert

(Seoghør.no): Tidligere i dag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise hadde falt av hesteryggen, under andre dag av Oslo Horse Show.

Det var under en brå sving på vei inn til et hinder at prinsessen endte med å falle av hesten. Fredag kveld deler hun på sin Instagram-profil at fallet resulterte i et brukket ben.

- Så Carsall hoppet sååå fint i dag, men han svinger jo så brått så jeg falt av i svingen. Og brakk et ben i foten. Ja ja. Veldig leit for jeg hadde gledet meg så veldig til å ri videre i helgen, skriver Märtha Louise under et bilde av sin egen fot med gips.

Personlig assistent for Märtha Louise, Carina Scheele Carlsen bekrefter overfor Se og Hør at fallet resulterte i et brudd, men at det går bra med prinsessen, til tross for at hun nå er ute av resten av konkurransen.

- Det går bra med prinsessen, men hun kan ikke delta i resten av konkurransen, sier Scheele Carlsen til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

Foreldrene på tribunen

Märtha deltok i Oslo Horse Show på Telenor Arena og deltok i en internasjonal konkurranse for første gang siden hun la opp for 17 år siden da hun torsdag red inn til tredjeplass.

Blant tilskuerne var dronning Sonja (80) og kong Harald (80), som hadde tatt turen til Telenor Arena for å heie på datteren. Kongeparet holdt en lav profil da de satte seg på tribunen for å se på konkurransen torsdag.

I fjor var Märtha også i aksjon på hesteryggen under stevnet.

Da var både kronprinsparet, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby på plass i Telenor Arena for å heie fram «tante Märtha» da hun prøvde seg på hesteryggen igjen.

Mye oppmerksomhet fikk også Märtha Louises døtre Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Prinsessebarna holdt oppvisning med Voltige-teamet til Lommedalen Kjøre- og Rideklubb.

Märtha Louise heiet på barna fra tribunen sammen med sin eksmann Ari Behn (45), og det var ingen tegn til sure miner mellom mamma og pappa på tribunen.

Prinsessen begynte med riding allerede som åtteåring, men la opp som profesjonell sprangrytter for 16 år siden.

LES OGSÅ: Slo til sin egen danser - endte på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer