Märtha Louise gjør comeback

Prinsessen er klar for et høyprofilert comeback etter bruddet med Ari Behn.

TILBAKE I SALEN: De to siste månedene har prinsesse Märtha Louise holdt en lav offentlig profil. I midten av oktober gjør hun imidlertid tidenes comeback på sprangridningsbanen under Kingsland Oslo Horse Show. Til venstre er hun i aksjon i 2001, like før hun la opp som proff sprangrytter.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TILBAKE I SALEN: De to siste månedene har prinsesse Märtha Louise holdt en lav offentlig profil. I midten av oktober gjør hun imidlertid tidenes comeback på sprangridningsbanen under Kingsland Oslo Horse Show. Til venstre er hun i aksjon i 2001, like før hun la opp som proff sprangrytter. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 25 år etter at prinsesse Märtha Louise (45) åpnet Oslo Horse Show, gjør hun comeback i ridekonkurransen den 15. oktober.

Det kommer frem i en pressemelding fra Kingsland Oslo Horse Show.

Om to uker skal hun møte noen av verdens beste sprangryttere i duell, sammen med tre andre tidligere norske sprangprofiler. Prinsessens comeback på sprangridningsbanen er en del av markeringen av 25-årsjubileet til Oslo Horse Show.

Prinsesse Märtha Louise har ligget i hardtrening en lang periode i forkant av konkurransen. Hun setter seg i salen med «skrekkblandet fryd» for å møte topprytterne til duell, heter det i pressemeldingen.

Har holdt seg unna rampelyset

Nyheten om Märthas comeback som sprangrytter kommer knappe to måneder etter at hun og Ari Behn (44) annonserte at de skal skilles etter 14 års ekteskap.

Prinsessen har holdt en lav offentlig profil etter bruddnyheten, og droppet sin planlagte reise til Paralympics i Rio de Janeiro i starten av september.

Hun meldte også avbud like før kongeparets hagefest i Slottsparken for noen uker siden, men stilte opp på den kongelige «Kongens nei»-førpremieren nylig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer