DROPPER PARALYMPICS: Slottet bekrefter at prinsesse Märtha Louise ikke vil reise til Paralympics i Rio de Janeiro i september. Her er hun på tribunen under Paralympics i London i 2012. Foto: TT SPORT
DROPPER PARALYMPICS: Slottet bekrefter at prinsesse Märtha Louise ikke vil reise til Paralympics i Rio de Janeiro i september. Her er hun på tribunen under Paralympics i London i 2012. Foto: TT SPORTVis mer

Märtha Louise dropper Paralympics-tur

Slottet bekrefter.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise har i mange år vært tilstede under Paralympics i kraft av sin rolle som beskytter for Norges Funksjonshemmetes Idrettsforbund.

Men når årets Paralympics går av stabelen i Rio de Janeiro fra 7.-18. september er hun ifølge VG ikke tilstede.

Årsaken er separasjonen mellom prinsessen og hennes ektemann Ari Behn.

-Prinsesse Märtha Louise må i denne situasjonen prioritere barna, og hun reiser derfor ikke til Paralympics i Rio, opplyser kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, til VG.

Fredag 5. august kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise (44) og Ari Behn (43) går hver til sitt etter 14 år som ektepar.

PRIORITERER BARNA: Prinsesse Märtha Louise prioriterer barna etter bruddet med ektemannen Ari Behn. Foto: Aftonbladet
PRIORITERER BARNA: Prinsesse Märtha Louise prioriterer barna etter bruddet med ektemannen Ari Behn. Foto: Aftonbladet Vis mer

Sammen har de døtrene Maud Angelica Behn (13), Leah Isadora Behn (11) og Emma Tallulah Behn (8).

– Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, delte prinsessen blant annet i en pressemelding via Slottet.

Mandag åpnet Märtha Louise seg for første gang om bruddet fra ektemannen i en video publisert på hennes mye omtalte «engleskole» Soulspring - som hun driver sammen med Elisabeth Nordeng.

– Det er nå en gang slik at jeg har den posisjonen jeg har i Norge, som gjør at jeg må dele med alle når det skjer store ting i livet mitt, enten de er positive eller mindre positive. Og jeg har jo opplevd, som du helt sikkert har fått med deg, et samlivsbrudd. Og det er jo på en måte både vondt og vanskelig og alle de tingene som hører med, selvfølgelig, sier hun.

LES OGSÅ: Märtha Louise åpner seg om skilsmissen