Märtha hjelper omstridt «profet»

- Vi er meget takknemlig for hennes tilstedeværelse, skriver Masaru Emoto.

DRO TIL JAPAN: - Vi var med på å sende energi til Lake Biwa, som er modervannet i Japan, skriver prinsesse Märtha og Elisabeth Samnøy på Facebook-siden til Astarte Education. Foto: SCANPIX
DRO TIL JAPAN: - Vi var med på å sende energi til Lake Biwa, som er modervannet i Japan, skriver prinsesse Märtha og Elisabeth Samnøy på Facebook-siden til Astarte Education. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Etter bråket rundt "Engleskolen" har prinsesse Märtha (38) holdt en lav profil her hjemme. Men i Japan er det annerledes.

På den alternative messen "Water and peace", som gikk av stabelen i mars, holdt nemlig Märtha og engleskolekollega Elisabeth Samnøy (41) foredrag over to dager, skriver Her og Nå.

Hovedpersonene bak arrangementet, Masaru Emoto og Gudni Gudnasson, er begge svært kontroversielle, også i det alternative miljøet. Forfatteren og healeren Emoto kaller seg for vannets misjonær, og hevder at han utfører mirakler ved hjelp av nettopp vann. Dette vil føre til verdensfred, mener han.

- Vi var med på å sende energi til Lake Biwa, som er modervannet i Japan. Vet ikke noe om resultat fra det. Men vi gjorde også intensjonsforsøket med vann. Og der ga det klare utslag på at bakteriefloraen hadde normalisert seg i vannet. Og det bare etter å ha jobbet med det i ti minutter, skriver prinsessen og Elisabeth på Facebook-siden til Astarte Education.

Ifølge det norske ukebladet, var Emoto og Gudnasson svært fornøyde med at Märtha hadde tatt turen til Japan for å forelese.

- Prinsessen, som er godt bevandret i den usynlige verden, har bestemt seg for å komme hit. Vi er meget takknemlig for hennes tilstedeværelse, skriver de i innbydelsen til komnferansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Prinsessen er gravid