SPIRITUELLE: Prinsesse Martha Louise og Engleskole-makker Elisabeth Nordeng har fått mye tyn for deres spirituelle holdninger. Foto: Stella Pictures
SPIRITUELLE: Prinsesse Martha Louise og Engleskole-makker Elisabeth Nordeng har fått mye tyn for deres spirituelle holdninger. Foto: Stella PicturesVis mer

Märtha hevder hun fikk kontakt med Aris avdøde bestemor

- Da jeg første gang så henne etter at hun hadde dødd, så var hun veldig til stede i rommet.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) og «Engleskole»-makker Elisabeth Nordeng (46) har nok en gang fått kritikk for deres spirituelle holdninger.

I Dagbladet raser nå kongehuseksperter, og mener at prinsessens holdninger skader kongehuset - spesielt ettersom hun har inngått et samarbeidet med det kontroversielle mediumet Lisa Williams som kommuniserer med de døde.

Søndag sto Märtha Louise, Nordeng og Williams på scenen sammen under en workshop i Oslo.

NÆR OPPLEVELSE: Prinsesse Märtha Louise fortalte på scenen i helgen at hun er svært sensitiv, og får lett kontakt med avdøde mennesker. Da Ari Behn mistet bestemoren Anne-marie Solberg i 2011, opplevde hun en episode under likskuen. Her med ektemannen under en smykkelansering i fjor. Foto: Stella Pictures
NÆR OPPLEVELSE: Prinsesse Märtha Louise fortalte på scenen i helgen at hun er svært sensitiv, og får lett kontakt med avdøde mennesker. Da Ari Behn mistet bestemoren Anne-marie Solberg i 2011, opplevde hun en episode under likskuen. Her med ektemannen under en smykkelansering i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv forklarer den rojale trebarnsmoren at hun ikke kommer til å kommunisere med de døde, men fortalte fra scenen, «at hun hadde en episode med ektemannen Ari Behns avdøde bestemor Anne-Marie Solberg under en likskue like etter at hun var gått bort i 2011», skriver Dagbladet.

- Da jeg første gang så henne etter at hun hadde dødd, så var hun veldig til stede i rommet. Jeg er jo veldig sensitiv, så jeg kjente henne som veldig til stede. Men da vi kom tilbake til begravelsen seinere, var det som at kroppen hennes var et tomt skall, fortalte hun ifølge Dagbladet.

I DE KONGELIGE KRETSER: Europeiske kongehuseksperter hevder overfor Dagbladet at Märtha Louises spirituelle holdning er svært skadelig for kongehuset. Her fra kronprinsesse Victoria og Daniels bryllup i 2010. Foto: Stella Pictures
I DE KONGELIGE KRETSER: Europeiske kongehuseksperter hevder overfor Dagbladet at Märtha Louises spirituelle holdning er svært skadelig for kongehuset. Her fra kronprinsesse Victoria og Daniels bryllup i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble frarådet kontakt med de døde

Prinsesse Märtha avslørte i et intervju med Stavanger Aftenblad i 2010 at hun kunne snakke med døde, noe som skapte store overskrifter i Norge.

- Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med de døde heller, på samme måte som med englene. Også den kontakten kan vi opprette når som helst, når vi ønsker det», uttalte Märtha til avisen.

Flere biskoper og kristne gikk kraftig ut mot prinsessen og ba henne instendig om å slutte med å kontakte de døde. Märtha og Elisabeth måtte også innkalle til en pressekonferanse og fortelle at de ikke skulle snakke med døde.

Prinsessen startet den såkalte «Engleskolen» Asarte Education med Elisabeth Nordeng i 2007, og har siden gitt ut bøkene «Møt din skytsengel», «Englenes hemmeligheter» og den engelske versjonen «The Spiritual Password».

LES OGSÅ: Lei av å være i skyggen av Märtha

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.