FIKK HJELP: Kronprinsesse Mette-Marit hevder hun fikk hjelp av Märthas healende hender da hun ble syk. Foto: SCANPIX
FIKK HJELP: Kronprinsesse Mette-Marit hevder hun fikk hjelp av Märthas healende hender da hun ble syk. Foto: SCANPIXVis mer

Märtha healet Mette-Marit

Kronprisessen fikk god hjelp av sin synske svigerinnes varme hender da hun ble syk.

SEHER.NO: Evnene til Märtha Louise - som har fått mye oppmerksomhet etter at hun sto frem som synsk - skal ifølge kronprinsesse Mette-Marit ha hjulpet henne med å bli kvitt en nyrebekkenbetennelse.

- Det er jo mange som har varme og gode hender, men hun har nesten som en liten sol i seg. En veldig beroligende og lindrende berøring. Hun har gitt meg noen behandlinger, sier Mette-Marit i Märtha-biografien "Underveis", ifølge Dagbladet.

Märtha Louise som nå har startet skole for å lære folk å snakke med engler - har også hjulpet Mette-Marit med å takle flyskrekken sin.

- Da vi fløy sammen for første gang, var hun likevel så flink til å berolige meg - gned korsryggen min, holdt i hånden, drev litt krisepsykologi, det trengtes og det hjalp - i det minste litt, sier Mette-Marit.

I tillegg til å snakke med engler, skal Märtha Louise elevene på sin nye skole om blant annet healing, krystaller og berøring.

LES OGSÅ: Sex-sjokk på det danske Slott!


 
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.