Märtha forteller om da hun forlot sin egen kropp

Prinsessen så seg selv ovenfra.

UVANLIG SKOLEGANG: Prinsesse Märtha Louise så seg selv fra utsiden da hun gikk på skolen. Nå forteller Märtha og Elisabeth om opplevelsene i sitt onlinekurs på Soulspring.no. Foto: All Over Press
UVANLIG SKOLEGANG: Prinsesse Märtha Louise så seg selv fra utsiden da hun gikk på skolen. Nå forteller Märtha og Elisabeth om opplevelsene i sitt onlinekurs på Soulspring.no. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha er virkelig i støtet etter at hun arrangerte et seminar sammen med det selverklærte mediumet Lisa Williams, som i likhet med prinsessen hevder hun kan kommunisere med de døde. Märtha har i tidligere intervjuer også fortalt at hun kan kommunisere med engler og hester.

Duoen har den siste tiden fått kritikk fra flere hold, men selv kaller de det en heksejakt. Men prinsessen har også fått støtte - fra en annen prinsesse!

Også Lili Bendriss fra Åndenes Makt på TVNorge støtter Märtha.

Nå starter prinsesse Märtha og engleskolemakker Elisabeth Nordeng et online-kurs på sitt nye nettsted Soulspring.no.

I introen til det nye kurset vises det først to tomme stoler, og Märtha og Elisabeth snakker mens de setter seg ned foran et hav av tente stearinlys i bakgrunnen.

EGNE BILDET: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng har fått laget egne gjennomsiktige stoler med bilder av seg selv på som de benytter i onlinekurset. Foto: Faksimile fra video på Soulspring.no
EGNE BILDET: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng har fått laget egne gjennomsiktige stoler med bilder av seg selv på som de benytter i onlinekurset. Foto: Faksimile fra video på Soulspring.no Vis mer

«Sånn som dette har vi opplevd oss selv, begge to, mange ganger i livet. Tomme stoler og en pen fasade. Og det er det dette onlinekurset her handler om. Nettopp det å fylle deg med selve deg, slik at du kan skinne ut i verden» åpner damene med.

Ut-av-deg-sjæl-opplevelse

I første modul forteller prinsessen åpent om sin ut-av-kroppen-opplevelse, som foregikk mens hun gikk på skolen:

- Jeg også har den erfaringen at jeg alltid på skolen, så jeg meg selv ovenfra, rett ovenfra. Åja. Det er det du holder på med der nede, så interessant. Jaja. Og så var det en gang at jeg var i samtale med en venn av meg som bare sa: Du, hvor er du egentlig? Da måtte jeg stoppe opp og tenke. Ja, hvor er egentlig du? Og så visste jeg ikke hvor jeg var egentlig, og da skjønte jeg at jeg var ihvertfall ikke helt på plass i livet mitt, i følelsene mine, i hva enn det er.

- Og det er selvfølgelig masse forskjellig som gjør at vi går ut av kroppen vår, men som oftest er det at det gjør litt vondt å være i kroppen fordi det er sorg eller andre ting som gjør at det stenger, sier Märtha i første del av onlinekurset, som er gjort tilgjengelig på Soulsprings hjemmeside.

VEKKER OPPSIKT: Prinsesse Märtha føler andres smerte - les alt i siste nummer av Se og Hør.
VEKKER OPPSIKT: Prinsesse Märtha føler andres smerte - les alt i siste nummer av Se og Hør. Vis mer

Kurset skal inneholde nærmere 30 bolker, og prinsesse Märtha og Elisabeth oppfordrer folk til å melde seg på snarest, for det blir fort fullt!

«I hvilke deler er du på plass på i kroppen din, og i hvilke deler er du ikke på plass i kroppen din.  Det er det dette onlinekurset handler om, bevisstgjøring» sier duoen.

Prinsessen og Elisabeth er overbevist om at man kan snu livet til det bedre!

«Man kan fortsette å velge å fortsette livet sånn man har gjort, eller man kan endre det, sier Märtha på Soulspring.

I Weekendutgaven av Se og Hør kan du lese om prinsesse Märtha som nå føler andres smerte på kroppen fysisk.

LES OGSÅ: Margrethe ble forvekslet med Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer