- Märtha er ikke gal

Redaktør Trygve Hegnar mener prinsessen vet nøyaktig hva hun gjør.

HEVDER DET DUKKER OPP ENGLEFJÆR: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng har blitt møtt med hoderysting, latter og oppgitthet etter påstanden om at det dukker opp fysiske englefjær rundt dem. Men Trygve Hegnar er imponert. Foto: Stella Pictures
HEVDER DET DUKKER OPP ENGLEFJÆR: Prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng har blitt møtt med hoderysting, latter og oppgitthet etter påstanden om at det dukker opp fysiske englefjær rundt dem. Men Trygve Hegnar er imponert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at prinsesse Märtha Louise (40) og engleskolekollega Elisabeth Nordeng (43) lanserte boken Englenes hemmeligheter i forrige uke, har det haglet med engle- og fjærvitser. Märtha har blant annet fortalt at hun har lekt tampen brenner med englene sine.
 
Legger igjen fjær
Snakkis-prinsessen kunne også røpe at når englene kommer på besøk legger de igjen fysiske fjær. NTNU-professoren Hans K. Stenøien har sagt at han påtar seg jobben med å DNA-teste fjærene, for å fastslå om fjærene kommer fra jordiske eller utenomjordiske vesener.

Både hun og hennes personlige engel Chamuel fikk gjennomgå i fredagens "Nytt på nytt", og på flere blogger diskuteres det om prinsessen er gal - eller modig.

- Ikke gal
Nå slår ansvarlig redaktør Trygve Hegnar (68) i Finansavisen fast på lederplass at prinsessen er alt annet enn gal.

- Märtha Louise er ikke gal eller psykotisk. Hun er rett og slett en rå markedsfører, skriver han i dagens leder.

Han mener også at det er unødvendig å teste fjærene: «Gåsa vet hvor fjærene kommer fra», harselerer han.

- Kvakksalver

Dette er ikke første gang den frittalende redaktøren bruker spalteplass på den alternative prinsessen. I 2009 beskyldte han Märtha for å være en kvakksalver.

«Kvakksalveren utgir seg for å ha kunnskaper og kvalifikasjoner til å drive en form for medisinsk virksomhet uten å ha det. Slik prinsesse Märtha Louise gjør. Prinsesse Märtha Louise er en kvakksalver», skrev Hegnar den gang.
 
Englenes hemmeligheter er den andre boken englekollegaene gir ut sammen, og den er pensum på engleskolen Astarte. Den første boken, Møt din skytsengel, ble gitt ut i oktober 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jaget av gal fan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer