Märtha dropper familiefeiring

Prioriterer engleskolen foran prinsessens 80-årsdag.

<strong>UTEBLIR:</strong> Prinsesse Märtha Louise er ikke tilstede når prinsesse Astrid skal feires på slottet på søndag. Her er Märtha og Astrid sammen med Ari Behn under et tidligere statsbesøk på slottet.  Foto: Scanpix
UTEBLIR: Prinsesse Märtha Louise er ikke tilstede når prinsesse Astrid skal feires på slottet på søndag. Her er Märtha og Astrid sammen med Ari Behn under et tidligere statsbesøk på slottet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Märtha (40) uteblir når prinsesse Astrid feirer 80-årsdag sammen med resten av kongefamilien på Slottet søndag kveld.

Det er kong Harald og dronning Sonja (74) som gjør stas på Märthas tante, og ifølge kongehusets hjemmesider vil både kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38) være til stede under festlighetene.

14. februar kommer det en ny bok fra prinsessen, som har fått navnet «Englenes hemmeligheter».

Prinsessen er for tiden er travelt opptatt med sin engleskole. Denne weekenden er hun fullbooket i Nederland, hvor workshop, foredrag og TV-opptredener står på programmet.

Da prinsesse Märtha selv feiret sin 40-årsdag på slottet i fjor høst, uteble kronprinsesse Mette-Marit fra feiringen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har dronningen i veska

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer